Thursday, June 13, 2013

"Βράζει" o Ελληνισμός της Αυστραλίας και ανακοινώνει διαμαρτυρίες για την ΕΡΤ ..

-Αυτοί δεν είναι Έλληνες Τζίμη,αυτοί είναι εχθροί μας... Άκου να κλείσουν την ΕΡΤ και να μη λογαριάζουν κανέναν εδώ κάτω ..   Είναι εγκληματίες .. Σε κλείνουν εσένα με το ζόρι το νερό και σου λένε τέρμα μέχρι να ανοίξουμε άλλες βρύσες; Μα πού ακούστηκε αυτό...; Εμεις με την ΕΡΤ ξυπναμε και μ αυτη κοιμόμαστε ...Θα πάμε όλοι στις διαμαρτυρίες που οργανώνει η Κοινότητα Μελβούρνης κι αν άκουγες τί είπε απόψε ο πρόεδρος της Κοινότητας Σύδνευ θα συγκινιόσουν ..
Φωνάξτε είναι ντροπή να διαλύσουν την Ελλάδα.Θα πάω κι εγω στη διαδήλωση.."

Παν. Λεκ. 84 ετών Μελβούρνη.

Η διάλυση της ΕΡΤ θα σημάνει τη διάλυση της Ελλάδας
-Μέχρι αυτη τη στιγμή η Ελλάδα είναι απο τις πλουσιώτερες χωρες του κόσμου,ίσως και απο τη Γερμανία . Αν όμως πουλήσουν τα προικιά της ΕΡΤ σαν την Ολυμπιακή,έρχεται και το ΄τελος της.
Θα πουλήσουν,τα νερά,το ρευμα,τα τηλέφωνα το γκάζ και θα καταντησουμε όπως στην Αυστραλία.
Οι εταιρίες νερού χρεώνουν χιλιάδες δολλάρια τους καταναλωτες ανεξέλεγκτα,το ίδιο και οι εταιρίες ηλεκτρισμού και του τηλεφώνου που προσλαμβάνουν φτηνούς εργάτες στις Φιλιππίνες και στην Ινδία  και οι άνεργοι αυξάνονται ενώ τα μονοπώλια θησαυρίζουν.
ΈΛΛΗΝΕΣ βγήτε στους δρόμους τωρα σε όποιο κόμμα κιαν ανήκετε.. Ο πλούτος της πατρίδας μας δεν είναι κομματικός. Ανήκει σε όλους. Μήν αφήσετε οι υπάλληλοι των διεθνών τραπεζών να μας τα αρπάξουν με ...χαμόγελο..
ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ... Μην αφήστε να διαλυθει και να ξεπωληθει η απανταχού φωνή μας.Αν το πετύχουν δεν σας σώζει καμμια ξενητια.
Σ.Τ.
Διευθυντής  πολυεθνικής 

Για την αντιγραφή 
Δ.Κ



ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε από Αυστραλία:

- Η Κοινότητα Μελβούρνης -(δηλαδή η...τρίτη μεγαλύτερη πόλη με Έλληνες μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη!)-, έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, σε όλους τους βουλευτές στην Ελλάδα αλλά και τους Ομογενείς Βουλευτές στα Κοινοβούλια της Αυστραλίας, Ομοσπονδιακούς και Πολιτειακούς, όπως και σε όλα τα ΜΜΕ Ελλάδας και Αυστραλίας.
Ανακοίνωση με ανάλογους αποδέκτες εξέδωσε και η Κοινότητα του Σίδνεϊ και της Νέας Νότιας Ουαλίας. Στο κείμενο, εκτός από την καταγγελία του κλεισίματος της ΕΡΤ ως πράξη με σημαντικές συνέπειες στη σχέση του Ομογενειακού Ελληνισμού με την Μητροπολιτική Ελλάδα, εκφράζεται και η πλήρης συμπαράσταση στους εργαζομένους της ΕΡΤ.
Ανάλογες ανακοινώσεις ετοιμάζουν πολλές ακόμη Ομογενειακές οργανώσεις από ολόκληρη την Αυστραλία.
-Τα τηλέφωνα έχουν "σπάσει"από μηνύματα συμπαράστασης αλλά και από τους συναδέλφους των Αυστραλιανών ΜΜε, ηλεκτρονικών και εντύπων, τα οποία δίνουν μεγάλη έκταση και προβολή στο θέμα:

http://www.abc.net.au/news/2013-06-12/greece-shuts-down-its-public-broadcaster/4747952

Κάποιοι προτείνουν -και το εννοούν- δραστικότερες ενέργειες, όπως συγκεντρώσεις στα Ελληνικά Προξενεία.

Σας το είπα: Για την Ομογένεια των 100δων χιλιάδων Ελλήνων εδώ, είναι σοβαρό και άδικο πλήγμα. Και προκαλεί εντονότατη αντίδραση...

Ο στοχος ειναι στις μνημες



















ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΪΑ ΣΤΟ ΣΥΔΝΕΥ
THE GREEK ORTHODOX COMMUNITY OF NSW IS INVITING EVERYONE TO PROTEST THE CLOSURE OF ERT

Sunday 16th June at 4pm
@ Greek Orthodox Community Club
206-210 Lakemba Street Lakemba


No comments:

Post a Comment

wibiya widget