Sunday, June 23, 2013

Στέλεχος ΝΔ Καβάλας: Κλείσαμε την ΕΡΤ διότι οι εργαζόμενοι δεν υποστήριζαν την κυβερνητική προσπάθεια


Την απάντηση στην ερώτηση γιατί έκλεισε η ΕΡΤ έδωσε ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας, μία απάντηση η οποία αναμένεται να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις

Γιατί έκλεισε η ΕΡΤ; Ήταν μη λειτουργική; Έμπαινε μέσα; Δεν υπήρξε αξιοκρατία και διαφάνεια; Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. καβάλας, για τίποτα από αυτά.
Η ΕΡΤ έκλεισε επειδή οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί της ΕΡΤ τον τελευταίο χρόνο "έδειξαν πως με κανέναν τρόπο δεν ήθελαν να υποστηρίξουν τη νόμιμη κυβερνητική προσπάθεια".
Ακριβώς αυτή την απάντηση έδωσε ο Κώστας Ευθυμιάδης στην ερώτηση του δημοσιογράφου Θανάση Κολυβά στον τηλεοπτικό σταθμό Center της Καβάλας, καλούμενος να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίον η κυβέρνηση αποφάσισε να ρίξει μαύρο στην ΕΡΤ.
Ο κ. Ευθυμιάδης πρόσθεσε πως το κλείσιμο της ΕΡΤ έγινε με πράξη νομοθετικού περιεχομένου καθώς αν περνούσε από τη Βουλή θα υπήρχαν "οι γνωστές συνδικαλιστικές αντιδράσεις", αλλά και "η κωλυσιεργία στο κοινοβούλιο από συγκεκριμένα κόμματα που σε κάθε περίπτωση προτιμούν την αντιπολίτευση από τη δημιουργική κριτική". 
news247 Ιούνιος 22 2013 18:44

No comments:

Post a Comment

wibiya widget