Monday, December 2, 2013

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - 3ος ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

O 3ος ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ, που διοργανώνουν το Κ.Α.Π.Π.Α (Κοινωνική Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας) και ο Δήμος Γλυφάδας αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις του Δήμου Γλυφάδας. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 08.12.2013 & ώρα: 10:30 πμ. είναι αφιερωμένος στην ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου.

Αφετηρία – τερματισμός του Αγώνα είναι η νότια πλευρά του Γκολφ Γλυφάδας (οδός Αλέξανδρου Παναγούλη 4), και η συνολική διαδρομή είναι 10 χιλιόμετρα.

Η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων και ολοκλήρωσης εγγραφών των συμμετεχόντων είναι η Πέμπτη 5.12.2013 και ώρα 17.00ενώ οι αιτήσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του Δήμου μας (www.glyfada.gr) .

Οι συμμετέχοντες δρομείς θα συνεισφέρουν με φάρμακα που δε χρειάζονται ή τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα προσφερθούν στους συμπολίτες μας που τα έχουν Ανάγκη.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια, θα κληρωθούν Δώρα, ενώ θα υπάρχουν άφθονα φρούτα και νερό για όλους τους παρευρισκομένους. Την εκδήλωση υποστηρίζουν με τη διάθεση φιαλών εμφιαλωμένου νερού του 0,5 λίτρου η εταιρία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ , μπανάνες η εταιρία Dole Hellas ΕΠΕ, το ασθενοφόρο η INTERAMERICAN καθώς και η ASICS με δώρα και την κατασκευή της αψίδας αφετηρίας – τερματισμού.  

Απο το ΓΡ.ΤΥΠΟΥ. Δ.ΓΛΥΦΑΔΑΣ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget