Tuesday, August 18, 2015

Ντροπή. Κλείνουν την πρεσβεία μας στη Νέα Ζηλανδία!

ΦΩΝΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ!!! – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ!!!

ΦΩΝΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ!!! – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ!!!


Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη στο: Αγγλικα
DIM-BANNER
»Αγαπητέ κύριε πρωθυπουργέ της Ελλάδας μην κλείνετε την ελληνική πρεσβεία στη Νέα Ζηλανδία»
Ένα μήνυμα απογοήτευσης από τους 5000 Έλληνες της Νέας Ζηλανδίας, οι οποίοι βλέπουν την μητέρα Ελλάδα να τους γυρνάει την πλάτη και να τους αφήνει αβοήθητους στη Νέα Ζηλανδία!
Τη στιγμή που η Τουρκία αυξάνει τις Πρεσβείες της σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στην Ασία, η Ελλάδα τις κλείνει σε καίρια και κομβικά σημεία όπως η Νέα Ζηλανδία! 
Εντελώς ξαφνικά πριν λίγο καιρό με μια λιτή ανακοίνωση, οι Έλληνες της Νέας Ζηλανδίας μάθαιναν ότι κλείνει η ελληνική πρεσβεία στη Νέα Ζηλανδία στις 21 Αυγούστου 2015!  Σίγουρα ήταν μια γροθιά στο στομάχι των Ελλήνων πικραμένων μεταναστών.
Η Ελλάδα για μία ακόμη φορά καταφέρνει να πληγώσει τα παιδιά της!
Οι ομογενείς Έλληνες της Νέας Ζηλανδίας έχουν κάνει διάφορες ενέργειες για να μεταπείσουν την ελληνική κυβέρνηση, αλλά μέχρι τώρα μάταια!  Δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση.
Η πίκρα τους είναι πολύ μεγάλη.  Νιώθουν ότι είναι μόνοι στην μακρινή Νέα Ζηλανδία και παραμελημένοι!!! 
Σ΄ αυτό το σημείο όλοι οι Έλληνες πρέπει να βοηθήσουμε τα αδέλφια μας τους  Έλληνες στη Νέα Ζηλανδία και να πιέσουμε με κάθε τρόπο την ελληνική πολιτεία να ανακαλέσει αυτή την απόφαση.  Διότι όπου υπάρχει ελληνική κοινότητα, θα πρέπει να υπάρχει πρεσβεία ή τουλάχιστον προξενείο.  Μάλιστα στην περίπτωση της Νέας Ζηλανδίας οι Έλληνες έχουν προτείνει βιώσιμη λύση με ενοίκιο μόλις 400 δολλάρια την εβδομάδα!  Δεν μπορεί να ξοδεύουνε για άλλες ανάγκες εκατομμύρια ευρώ και να αφήνουν στο έλεος του Θεού 5000 Έλληνες στην άκρη του κόσμου.  Όλοι οι Έλληνες οπουδήποτε και αν είμαστε ας καταλάβουμε κάποια στιγμή ότι αυτό το σύστημα που υπάρχει στην Ελλάδα δε λειτουργεί σωστά και πολλές φορές λειτουργεί και χωρίς συναίσθημα!  Πρέπει από τη δική μας πλευρά να τους στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα να καταλάβουν ότι η Ελλάδα πρέπει να στηρίζει τα παιδιά της όπου και αν είναι σε όλο τον κόσμο. 
Υ.Γ.: Αύριο θα φιλοξενήσουμε μαρτυρία ενός αξιόλογου μέλους της Ελληνικής Κοινότητας της Νέας Ζηλανδίας, όπου θα καταλάβετε το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget