Monday, August 31, 2015

SEX και ναρκωτικά.Κοντά στην ανακάλυψη της "πηγής" για το κύκλωμα της Μυκόνου

  • Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και ιεροδούλων σε πλούσιους πελάτες της Μυκόνου και εξαρθρώθηκε το συγκεκριμένο κύκλωμα, η Δίωξη Ναρκωτικών έβαλε μπροστά έναν νέο κύκλο ερευνών για τον εντοπισμό και την σύλληψη του ανθρώπου που προμήθευε το κύκλωμα με ποσότητες ποιοτικής και πεντακάθαρης κοκαΐνης προερχόμενης μάλλον από Βραζιλία και του ανθρώπου που προμήθευε με μοντέλα και στην πραγματικότητα ακριβοπληρωμένες ιερόδουλες για την ικανοποίηση των εξεζητημένων γούστων των πελατών της Μυκόνου.
    «Θα τρίβετε τα μάτια σας» ήταν η ακριβής έκφραση εμπειρότατου αξιωματικού της Ασφάλειας στο News247, «όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες» για την υπόθεση του περίφημου κυκλώματος της Μυκόνου και ενώ η κοινή γνώμη παρακολουθεί άναυδη τους διαλόγους μελών και πελατών.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του News247, όλες οι συντονισμένες προσπάθειες των αστυνομικών που ερευνούν την συγκεκριμένη υπόθεση είναι στο να εντοπίσουν της δύο αρχικές πηγές προμήθειας του κυκλώματος με ναρκωτικά και ειδικά κοκαΐνη και την πηγή προμήθειας με πολυτελείς ιερόδουλες-μοντέλα προς ικανοποίηση των εξεζητημένων γούστων των βαθύπλουτων πελατών τους.
    Σε πρώτη φάση, φαίνεται οι Αρχές να βρίσκονται κοντά στον άνθρωπο που συνόδευε τα μοντέλα στην Μύκονο, ύστερα από τηλεφωνικές «παραγγελίες» των μελών του κυκλώματος, ενώ αρκετά κοντά φαίνεται να βρίσκονται και στους χονδρέμπορους της κοκαΐνης.
    Στόχος είναι το πολύ σε έναν μήνα ή εντός του μήνα να έχει εντοπιστεί ο «βαρόνος» που φέρνει κοκαΐνη από Βραζιλία και την προωθεί τα καλοκαίρια στις Κυκλάδες και τον χειμώνα στις ακριβές πιάτσες του Κολωνακίου, της παραλιακής και συγκεκριμένων νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.
    Αυτός είναι ο στόχος-πρόκληση για τις Αρχές, καθώς κυκλώματα όπως αυτά της Μυκόνου, είναι πολλά και δρουν τόσο στα νησιά, όσο στην Αττική και την Βόρεια Ελλάδα, όμως η «πηγή» φαίνεται πως είναι μία και η πρόκληση αλλά και η ανάγκη των Αρχών να την εντοπίσουν και να την εξαρθρώσουν είναι μεγάλη.
    Στην παρούσα χρονική στιγμή είναι αναγκαίο να μην δημοσιευτούν περισσότερες λεπτομέρειες, για ευνόητους λόγους, ωστόσο η Ασφάλεια φαίνεται πως είναι πραγματικά κοντά σε μία μεγάλη επιτυχία…
  • Θοδωρής Παναγιωτίδης

No comments:

Post a Comment

wibiya widget