Sunday, February 26, 2017

BBC. Κάθε μέρα επίθεση σε 10 μετανάστες Germany hate crime: Nearly 10 attacks a day on migrants in 2016

Ευρώπηεπιλεγμένα
 • Γαλλία Εκλογές 2017


BBC NEWS
Γερμανία-εγκλημάτων μίσους: 

Δέκα επιθέσεις την ημέρα για τη Γερμανία οι μετανάστες

Ten attacks a day on Germany migrants ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ

Σχεδόν 10 επιθέσεις έγιναν σε μετανάστες στη Γερμανία κάθε μέρα το 2016, λέει το υπουργείο Εσωτερικών.ίΣυνολικά 560 άνθρωποι τραυματίστηκαν συμπεριλαμβανομένων 43 παιδιών.

Τα τρία τέταρτα των επιθέσεων στοχεύουν τους μετανάστες έξω από τη διαμονή τους, ενώ σχεδόν 1.000 επιθέσεις ήταν για τη στέγαση.
απόφαση Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ να ανοίξει η Γερμανία για τους ανθρώπους που προσπαθούν να ξεφύγουν συγκρούσεις και τις διώξεις έχει πολώσει τη χώρα και ενίσχυσε έγκλημα μίσους.
Γερμανία αγωνίζεται με ανεκτέλεστο υπόλοιπο των αιτήσεων ασύλου και υπάρχουν φόβοι για την ασφάλεια μετά από μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών

 • 3.533 επιθέσεις σε βάρος μεταναστών και ξενώνες άσυλο το 2016
 • 2.545 επιθέσεις σε μεμονωμένους μετανάστες
 • 560 άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων 43 παιδιά
 • 988 επιθέσεις σε περίβλημα (ελαφρώς λιγότερες από ό, τι το 2015)
 • 217 επιθέσεις σε οργανώσεις προσφύγων και των εθελοντών

Αλλά ο αριθμός των αιτούντων άσυλο που φθάνουν στη Γερμανία το 2016 ήταν 280.000, μια πτώση πάνω από 600.000 από το προηγούμενο έτος, μετά το κλείσιμο της Βαλκανικής μετανάστη διαδρομή και μια συμφωνία της ΕΕ με την Τουρκία.
Το θέμα αναμένεται να διαθέτουν σε μεγάλο βαθμό στις βουλευτικές εκλογές τον Σεπτέμβριο.

Καταφύγιο υποβληθεί σε εμπρησμούς και βανδαλισμούς στο Βορρά, κοντά στην Νυρεμβέργη - Δεκεμβρίου 2014Εικόνα πνευματικών δικαιωμάτωνAFP
Λεζάντα της εικόναςΤο αριστερό προτρέπει την κυβέρνηση να εστιάσει περισσότερο σε επιθέσεις από ακροδεξιά ομάδες

τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών της Κυριακής, η οποία είναι προκαταρκτικά, κυκλοφόρησαν σε απάντηση σε κοινοβουλευτική ερώτηση.
Δεν υπήρχε καμία σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, επειδή οι επιθέσεις κατά μεμονωμένων μεταναστών άρχισε να υπολογίζεται ως ξεχωριστή κατηγορία το 2016.

Επιθέσεις σε καταφύγια άσυλο και τους μετανάστες

 • Δεκεμβρίου 2015 - 12 άτομα τραυματίστηκαν μετά από πυρκαγιές ξέσπασανσε δύο ξενώνες σε Wasserstein, Βαυαρία
 • Ιανουάριος 2016 - Ζωντανή χειροβομβίδα πέταξαν σε στέγαση ξενώνα 170 ανθρώπους στο νότιο-δυτική πόλη στο Villingen-Schwenningen, αλλά αποτυγχάνει να εκραγεί
 • Φεβρουάριος 2016 - Πυρκαγιά στο Bautzen , ανατολική Γερμανία, καταστρέφει οροφή του κτιρίου προγραμματιστεί σε μετανάστες σπίτι. Η αστυνομία αναφέρει ότι ορισμένοι θεατές επευφημούσαν τη φωτιά και προσπάθησε να αποτρέψει τους πυροσβέστες από την κατάσβεση της φλόγας
 • Σεπ 2016 - Οι κάτοικοι συγκρούονται με τους μετανάστες στο Bautzen
 • Φεβρουάριο 2017 - Πολιτικός από το ακροδεξιό NPD φυλακιστεί για οκτώ χρόνια για την πυρπόληση ένα αθλητικό κέντρο που θα χρησιμοποιηθεί για τους μετανάστες σπίτι στο Nauen, δυτικά του Βερολίνου, σε Αύγουστο, 2015

Στη δήλωσή του, το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι καταδίκασε έντονα τη βία.
«Οι άνθρωποι που έχουν εγκαταλείψει την πατρίδα τους και να αναζητήσουν προστασία σε Γερμανία έχουν το δικαίωμα να περιμένουν ασφαλές καταφύγιο", ανέφερε η δήλωση.
MP Ulla Jelpke από το αριστερό Die Linke κόμματος είπε ότι η κυβέρνηση ήταν πάρα πολύ επικεντρώθηκε σε μια αντιληπτή απειλή για την ασφάλεια από τους μετανάστες, ενώ η πραγματική απειλή που προέρχεται από την άκρα δεξιά.
«Οι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν πριν από την δεξιάς βία θεωρείται ένα κεντρικό εσωτερικό πρόβλημα της ασφάλειας και καθιστά στην κορυφή της εθνικής ατζέντας πολιτικής;" είπε, αναφέρεται από την ομάδα των μέσων ενημέρωσης Funke.
"Οι Ναζί απειλεί τους πρόσφυγες και ως εκ τούτου, τη δημοκρατία μας."
Μια σημείωση σχετικά με την ορολογία: Το BBC χρησιμοποιεί τον όρο μετανάστη να αναφερθώ σε όλους τους ανθρώπους σε κίνηση που δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει τη νομική διαδικασία διεκδίκησης ασύλου. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει τους ανθρώπους που προσπαθούν να ξεφύγουν χώρες πόλεμο όπως η Συρία, ο οποίος είναι πιθανόν να χορηγηθεί το καθεστώς του πρόσφυγα, καθώς και τα άτομα που αναζητούν εργασία και μια καλύτερη ζωή, που είναι πιθανό να αποφανθεί είναι οικονομικοί μετανάστες κυβερνήσεις.

No comments:

Post a Comment

Ψάξε στην Εφημερίδα efhmeris.blogspot.com

wibiya widget

There was an error in this gadget