Sunday, February 26, 2017

Μελβούρνη πριν 30 χρόνια- Ελληνικό φεστιβάλ. Δείτε πως αλλάξαμε.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης αείμνηστος Σάββας Παπασάβα εγκαινιάζει με τον Αυστραλό πρωθυπουργό Μπομπ Χωουκ μια από τις πρώτες "Ελληνικές Εβδομάδες " στη Μελβούρνη.
Σκοπός να τιμηθει ιστορικά η 25 Μαρτίου και  η σημαντική παρουσία των Ελλήνων σε όλους τους τομείς της  χώρας.  


Και γράψαμε και αλλάξαμε την ιστορία σ αυτή τη χωρα οι  Έλληνες.  Προς το παρόν  δειτε τις απίθανες φωτογραφίες που αναρτησε ο φίλος μας Θανάσης Τραγουδας δραστηριος κοινωνικός παράγων γία χρόνια στηΜςελβουρνη και τώρα στη ΛΑΡΙΣΑ.


Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες μας
Τα άσπρα μαλλιά απουσιάζουν εντελώς από τα κεφάλια των Ελλήνων ,πλην του πρωθυπουργού .

Σήμερα τέτοιες εικόνες δεν θα ξαναδούμε.


Κι αν προσέξετε παραπάνω  θα δείτε όλα τα παιδάκια λάμπουν  σε γαλανολευκα ρουχαλάκια. ενω απουσιαζαν εντελως οι ράσο φόροι τη ς αρχιεπισκοπης.


"Τωρα...τι λες "; Δ. Π.



2 comments:

  1. Αν αφτο δεν ειναι γεν0κτονία να μας αρπαξουν όλα τα βλασταρια της πατρίδα μας πριν 40 ,50 και 60 χρόνια τραγουδώντας και κουβαλώντας μονάχα την Ελλάδα μέσα τους και σήμερα τα παιδιά τουςκαι τα εγγόνια τους μόνο για το... ΟΖΥ περηφανεύονται τ'ι είναι;

    ReplyDelete
  2. Φίλε Ανώνυμε, Πρέπει να ξέρεις και αν δεν το ξέρεις μάθε το τώρα από0 έναν Ελληνα που από 18 ετών ταξίδεψα σχεδόν σε όλη την Υφήλιο (Σαν Μετανάστης για να μην παρεξηγηθώ) Μάθε Λοιπόν πως στις χώρες που υπήρξε Μαζική μετανάστευση, οι Πατριώτες μας δεν αφομοιώθηκαν εκεί, αλλά το Αντίθετο Συνέβει: Ιδιαίτερα στην Αυστραλία μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως εκτός από αυτούς που σχεδόν βρέθηκαν και βρίσκονται σε όλες τις Δομές της Εξουσίας σε όλες τις Πολιτείες και οι περισσότεροι δεν είναι Δεύτερης και τρίτης Γενιάς, αλλά παλαιοί μετανάστες που δεν ήξεραν καν την Γλώσσα όταν έφτασαν εκεί, αλλά μπορώ επίσης να σε διαβεβαιώσω πως περισσότερο οι Αυστραλοί αφομοιώθηκαν από το Ελληνικό στοιχείο, πράγμα που δεν έγινε με τις Άλλες φυλές. Αυτό που βλέπεις λοιπόν στις φωτογραφίες, δεν είναι καθόλου Γενοκτονία: Είναι μεταφορά της Ελλάδας που δεν μπορεί να μας κρατήσει εδώ, για χίλιους δυο λόγους.!!!

    ReplyDelete

wibiya widget