Sunday, December 3, 2017

ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΠΡΌΒΑΤΑ. ..Εν αρχή Ήν το ΣΕΞ..κι ύστερα ;

"Άνθρωποι..τι ωραία λεξη "!! 


"Εν αρχή ήν  το σεξ" έγραφε πριν κάμποσα χρόνια σε άρθρο του στο ΒΉΜΑ, ο πρώην πρόεδρος των Ελλήνων λογοτεχνών  Α.Νασιουτζικ, προσπαθώντας να εξεγήσει τη γέννηση μας και αυτή  του σύμπαντος. . Και συνέχιζε ότι όλα ξεκίνησαν από 2 σκονες, μια θηλυκή και μια αρσενική.  
Οι σκονιτσες αγαπήθηκαν ερωτεύτηκαν, έκαναν παιδιά αλλά μισήθηκαν, χώρισαν πήγαν αλλού, ξαναερωτευτηκαν απόκτησαν κι άλλα παιδιά και η ιστορια πάει λέγοντας. 
Και συμπέρανε ότι τα όσα βλέπουμε στηρίζονται στο σμίξιμο θηλυκού αρσενικού και στην "αγάπη και το μίσος... " 
ΕΞΗΓΟΎΣΕ  βέβαια ότι επειδή  στα θρησκευτκά βιβλία δεν μπορούσαν  να γραφουν τέτοιες..παλιο κουβέντες, για σεξ  κλπ .. αντικατάσταθηκαν όλα τα σεξυ φετίχ  με το "εν αρχή ήν ο ..λόγος του Θεού. ."


Όλα τα θεοτικά  βεβαια οι παραμυθάδες ,αλά και αγωνιστες γιατο έθνος τους Ιουδαίοι τα πέρασαν στα βιβλία τους Ταλμούδ, Παλιά Διαθήκη και μερικά ακόμα ότι όλα τα εποίήσε ο καλός τους θεούλης  Ιεχωβάς,πριν 5000 χρόνια. .και  τα τρις αστέρια. 
Έλα όμως που τον αχταρμά τους δεν μπορούν να τον περάσουν στους επιστήμονες οι οποίοι μιλούν την όμορφη Αυγης της  κοντοχωριανης μου Αυγουλας που ζούσε και χαίρονταν τη ζωουλα της πριν 7000 χρόνια στη νυν Θεόπετρα και στο διπλανό χωριό της μάνας μου και των παππούδων μου, Φιλιππα και Σοφιας Τσαραπατσανη,τη νυν Βασιλική. .  Για τον Αρχανθρωπο στα Αλώνια Χαλκιδικής που ζούσε πριν 200.000 χρόνια γράφτηκε ότι δίνουν πολλά για να τον εξαφανισουν η να τον  αλλάξουν τοποθεσία. .

Ένα παρόμοιο αρνάκι εμφανίζεται να κουβαλά στους ώμους του ο... καλός χριστουλης ,και να γραφεί ελληνιστί  περί καλού ποιμένα .Το δύστυχος ζωάκι της φώτογραφιας μας  εθεάθη προχτές δεμένο χωρίς τροφή και νερο στο προαύλιο του πατρινού πολυουχου . Ευτυχώς άνθρωποι καλοί κάλεσαν τη αστυνομία και ζήτησαν να μηνυθουν τα διποδαπου το έφεραν εκεί
Όπως απεδειχθει κάποιος ...το πήγε στον αγιο για τάμα και το άφησε εκεί μέχρι να τελειώσουν οι παπάδες
 Τελικά η μυνηση προχώρησε..αν και ένας παπάς ..δέχτηκε να το πάρει στη ..φάρμα του! !

Συμπαραστατες και βοηθους στην αλλαγή της ιστορίας μας έχουν και τους δικούς μας αρχιτζιουμπανους της μοναδικης ..ορθά δοκούσης αίρεσης  την οποία οι Ρωμαίοι (βλέπε  Τίτο Φλάβιο, διοικητή του ισραηλ) αρνήθηκαν να δεχτούν ως θεϊκή και συνέχισαν τη ρήση των πατέρων τους " οφθαλμός αντί οφθαλμού και..οδοντος
 αντί οδοντος" και συνέχισαν την αντιστασή τους , μη στρέφοντες την αριστερά τους όταν τους έδιναν μπουνιά  οι εχθροί στο δεξιό μάγουλο.
Οι Ισραηλίτες δεν άλλαξαν θρησκεία πάρά τα εκατομμύρια που ξεπάστρεψαν οι Ρωμαίοι, ενώ εμείς δέχθηκαμε την πρόβατοποίηση και γίναμε αρνισηθρησκοι .

Περισσότερο ΣΕΞ ΣΕ ΛΊΓΟ .. Δ.












No comments:

Post a Comment

wibiya widget