Saturday, August 24, 2019

Πασίγνωστος δημοσιογράφος πήρε το έβδομο διαζύγιο του (φωτο)


Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά επτά. Τόσα είναι τα διαζύγια που έχει πάρει ο δημοσιογράφος Λάρι Κινγκ, ο οποίος από ό,τι φαίνεται δεν λέει να στεριώσει σε ένα γάμο και αλλάζει τις συζύγους σαν τα πουκάμισα. 

Η είδηση άρχισε να κάνει το γύρο του Διαδικτύου και να αναπαράγεται από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης όταν το hashtag #larryking εμφανίστηκε πριν λίγες ώρες στο Twitter.

Τότε πολλοί θορυβήθηκαν και πίστεψαν ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του καθώς τον περασμένο Απρίλιο είχε πάθει έμφραγμα.

Τελικά, η είδηση δεν αφορούσε στην υγεία του αλλά στην προσωπική του ζωή και
συγκεκριμένα στο ότι ο πιο διάσημος παρουσιαστής του κόσμου στα 85 του χρόνια αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την 59χρονη και 7η κατά σειρά σύζυγό του, Σον Σαουθγουίκ, έπειτα από 22 χρόνια γάμου.


Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο Λάρι Κινγκ κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου την Τρίτη σε δικαστήριο στο Λος Άντζελες, ενώ η ημερομηνία χωρισμού αναγράφεται η 6η Ιουνίου 2019.

Ο 85χρονος ζωντανός θρύλος των talk shows στην αίτηση διαζυγίου επικαλείται «ασυμβίβαστες διαφορές», αν και πολλοί θεωρούν ως πραγματική αιτία του διαζυγίου μία χρόνια εξωσυζυγική σχέση της συζύγου του, που μάλιστα είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν λίγα χρόνια.

Ο Λάρι Κινγκ και η 59χρονη Σον είχαν παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 1997 και έχουν δύο γιους, τον 20χρονο Τσανς και τον 19χρονο Κάνον.

1 comment:

  1. Στην απλή ζωή μας, η αγάπη παίζει πολύ συγκεκριμένο ρόλο.Τώρα είμαστε σε θέση να κάνουν τη ζωή αγάπη σας υγιή και δεν έχει χώρο για οποιοδήποτε πρόβλημα τύπου. Όλα αυτά είναι δυνατά με τη βοήθεια του ναού AGBAZARA λύση. Με βοήθησε να κάνω ένα ξόρκι που έφερε πίσω τον χαμένο μου εραστή μέσα σε 48 ώρες που με άφησε για μια άλλη γυναίκα. μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον ( agbazara@gmail.com ) ή καλέστε τον στο ( +2348104102662 ) και να είναι ευτυχισμένος για πάντα όπως είμαι τώρα, με την εμπειρία του.

    ReplyDelete

wibiya widget