Monday, September 3, 2012

Kαλιφόρνια.. Φεστιβαλ με Πετρέλη,Hanks,kai Rita


’Οπως μας ενημερώνει ο Stelio Papakonstantinou,γλέντια με φαί,χορό και πολλά τραγούδια απο τον Πετρέλη και άλλους καλλιτέχνες θα χαρουν οι Καλιφόρνιοι απο την
‎* Ομογένεια Αμερικής *όσοι πάνε στο Φέστιβαλ της ‘Αγίας Σοφίας‘ του λός ¨Αντζελες..

Την Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη στην Νότια Καλιφόρνια αρχίζει ένα απ' τα σημαντικότερα Ελληνικά Φεστιβάλ. Ο ηθοποιός Tom Hanks και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Rita Wilson θα ανέβουν στη σκηνή για να παρουσιάσουν κάποια απ' τα δρώμενα του Φεστιβάλ. Φετινός προσκεκλημένος είναι ο τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης, ο οποίος θα εμφανιστεί δυο βραδιές στο Φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ, που συνοδεύεται από φαγητό, λαϊκούς χορούς, κρασί, αγορά και παιδικές δραστηριότητες, κάθε χρόνο τραβά μεγάλα πλήθη κόσμου.

Η έναρξή του έχει ως θέμα τη Βραδιά Ζορμπά και θα γίνει την Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη και θα συνεχιστεί μέχρι στις 23:00 με είσοδο ελεύθερη. Το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη η είσοδος είναι $3 και ισχύει από 13:00 ως 23:00. Την Κυριακή 9 Σεπτέμβρη η είσοδος είναι $3 και ισχύει από το μεσημέρι μέχρι τις 22:00. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών έχουν είσοδο ελεύθερη.

Επίσης, θα υπάρξει και κλήρωση με δώρα ένα iPad, επίπεδη οθόνη τηλεόρασης και ένα πακέτο διακοπών αξίας $2,000.

Το συμβάν λαμβάνει χώρα στον Καθεδρικό της Αγίας Σοφίας στη Λεωφόρο S. Normandie 1324 στο Λος Άντζελες. Τα έσοδα θα διατεθούν για αγαθοεργίες, φιλανθρωπικούς σκοπούς, και πρωτοβουλίες για τους νέους.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ (http://www.lagreekfest.com/), το οποίο προσφέρει επίσης έκπτωση $1 για τις εισόδους του Σαββάτου και Κυριακής.

ΠΗΓΗ: http://usa.greekreporter.com/2012/09/03/2012-la-greekfest-welcomes-thanos-petrelis-tom-hanks-and-rita-wilson-to-host/


No comments:

Post a Comment

wibiya widget