Tuesday, September 4, 2012

Στο γιατρό με VIDEO και τσιπάκι..Αντιο ..άνθρωπε.. κωδικοποιημένε. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΣ ..







Οι προετοιμασίες άρχισαν... Φοιτητές και γιατροί ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν τη νέα τεχνολογία όπου κανείς πια δεν θα είναι ανεξέλεγκτος και δεν θα έχει προσωπικά δεδομένα..
Όσα μέχρι τωρα φάνταζαν σαν ιστορίες θρίλλερ ,περί ...σατανάδων,666 και άλλα διάφορα έρχονται πλέον να λάβουν σάρκα και οστά..
Μεγαλογιατρός δηλωνει στην EFHMERIS ότι ήδη βρίσκονται στα σκαριά οι νέες μέθοδοι εξετάσεων όλων των ασθενών και ο απόλυτος έλεγχος του κάθε ατόμου με ειδικό πλακίδιο που θα τοποθετείται στο σώμα μας..
‘‘Πολύ σύντομα,λέει ο γιατρος,η κάθε επισκεψη στο γιατρό θα βιντεοσκοπείται και τα αποτελέσματα θα καταγράφονται στο τσιπάκι ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ μαζί με όλες τις πληροφορίες που θα έχουν για το άτομό μας και τις οποίες οι ειδικοί θα μπορουν ανα πάσα στιγμή να  ελέγχουν σε οποιοδήποτε σημείο της γης κι αν είμαστε .
Μέχρι τωρα πιστεύαμε κι εμεις ότι όλα αυτά ήταν αποκυήματα αρρωστημένων μυαλών αλλά τωρα έχω έγκυρες πληροφορίες ότι σύντομα όλοι... κωδικοποιούνται και θα κυκλοφορούν με τον αριθμό τους ο οποίος θα μπορει να ελέγχεται ανα πάσα στιγμή.. Κι ότι ελέγχεται θα μπορεί και να καταστραφεί.. ‘‘  
Σε ερώτησή μας αν αυτό είναι υπέρ ή κατά των απλών ανθρώπων η απάντηση ήταν..
‘‘Όταν στα νέα αυτοκίνητα τοποθετούνται στον καθρέφτη δέκτες που μπορουν να σε βλέπουν και να σε ακινητοποιούν τη μηχανή σου όποτε γουστάρουν.. ποιος εγγυάται ότι δεν θαγίνεται  το ίδιο και με τον άνθρωπο..‘·,‘‘Ε’’.

Άλλες ειδήσεις

Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ...



1 comment:

  1. Ηλίου φαεινότερο ότι οι τελευταιοι ελεύθεροι άνθρωποι στη ΓΗ είμαστε όσοι δεν έχουμε ακόμα τσιπάκι...

    Αντιο ελεεγχόμενοι..

    ReplyDelete

wibiya widget