Monday, December 10, 2012

Οι Αυστραλοί οδηγοι διαμαρτυρονται με τους χάρτες της APPLE .Μέχρι και 70 χιλιόμετρα μακρύτερα τους στέλνουν


Ποιός χαρακτήρισε επικίνδυνους τους χάρτες της Apple;
Μπορεί σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Τιμ Κουκ να παραδέχθηκε ότι η Apple τα έκανε μαντάρα με τη Maps app της και να έσπευσε να διευκρινίσει ότι με το πέρασμα του καιρού έχει βελτιωθεί σημαντικά, είναι σίγουρο, όμως, ότι το παρακάτω «χτύπημα» θα του προκαλέσει έναν ακόμα πονοκέφαλο.
Σε δημοσίευση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η αστυνομία εκφράζει την ανησυχία της για την εφαρμογή της εταιρείας. Ο λόγος; 'Έχουν γίνει λάθη από την Apple κι έτσι αντί ο χρήστης να οδηγείται στην πόλη Mildura με τους 30.000 κατοίκους, καταλήγει στο Murray Sunset National Park, σε απόσταση 70 χιλιομέτρων από την πόλη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, μέχρι στιγμής τα περιστατικά των μοτοσικλετιστών που κατέληξαν στο Murray Sunset National Park δεν είναι λίγα, με πολλούς από αυτούς να «ψάχνονται» στο πάρκο για αρκετές ώρες χωρίς νερό ή φαγητό και σε υψηλές θερμοκρασίες προτού βρεθούν σε σημείο από όπου μπόρεσαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά και να ζητήσουν βοήθεια.
Όλα τα παραπάνω έχουν κάνει την αστυνομία να ανησυχεί για την υγεία των πολιτών και γι' αυτό το λόγο τους προτρέπει να χρησιμοποιούν άλλες εφαρμογές όποτε χρειάζονται καθοδήγηση στις διαδρομές τους για να γλυτώσουν πιθανή ταλαιπωρία.
Τέλος, η αστυνομία δεν έμεινε μόνο στη δημοσίευση, αλλά επικοινώνησε με την Apple, ζητώντας της να προβεί άμεσα στις απαραίτητες αλλαγές για να λυθεί το πρόβλημα.
e-go.gr

  • Ποιός χαρακτήρισε επικίνδυνους τους χάρτες της Apple;
Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ  

No comments:

Post a Comment

wibiya widget