Thursday, December 27, 2012

Σκέψεις και ευχές του Πάνου Κοτρώτσου για το 2013


Cover photo
Πάντα ενωτικός ,σεμνός και συγκεκριμένος ο κορυφαίος καλλιτέχνης του δημοτικού τραγουδιού
Panos Kotrotsos γράφει στον τοίχο του φαίης μπούκ τα παρακάτω ενδιαφέροντα...
Για τις Άγιες μέρες που διανύουμε σας εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ' όλα σε εσάς κ αυτούς που αγαπάτε... προπαντός όμως με καλό και καθαρό νού και σκέψη!!! Ισως να φταίει η κρίση, ίσως η παγκοσμιοποίηση που τα έχει ισοπεδώσει όλα, ίσως η κακία που πολλοί είναι γεννημένοι μ' αυτή, αλλά το κακό έχει παραγίνει... καθημερινά βλέπουμε και ακούμε διάφορα, διενέξεις για πολιτικά κ διάφορα θέματα, για καλλιτεχνικά, τσακωμοί για το ποιό είναι το παραδοσιακό και ποιό το λαϊκοδημοτικό, για το ποιος τραγουδάει και παίζει καλύτερα, συκοφαντίες για δημοτικούς καλλιτέχνες που βρίσκονται ψηλά και τους αγαπάει ο κόσμος κ έχουν δουλειές, από τιποτένιους που δεν τους λέει καλημέρα ούτε ο γείτονας.... οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει οτι κακό κάνουν μόνο στον εαυτό τους, και άλλα τέτοια πολλά!!!
Αρκετά ήδη τα προβλήματα που απασχολούν τον καθένα μας καθημερινά, είτε είναι οικονομικά, είτε οικογενειακά, είτε υγείας κ.λ. και γιαυτό μη φορτωνόμαστε περισσότερο άγχος με αυτά που ακούμε και βλέπουμε!! Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που μας αρέσει, όπως μας αρέσει και όπως πρέπει... και σε όποιον δεν αρέσει, "έχει κι αλλού πορτοκαλιές..." ποικιλία μεγάλη!! 
Μην αναλώνεστε (εδώ μέσα ειδικά στο φεισ) και μην ασχολείστε και μπλέκετε σε τέτοιες διενέξεις, δεν βγάζετε αποτέλεσμα.... μιά διαγραφή και τέλος, αυτό έιναι το καλύτερο!!
Έτσι να είμαστε πιο χαρούμενοι και να χαμογελάμε, μας χρειάζεται!!! 
Ειδικά τώρα σαν νεοέλληνες πρέπει να δείξουμε ομοψυχία και αγάπη μεταξύ μας κ όχι να τρωγόμαστε!! 
Μόνο έτσι θα είναι πιό καλό το 2013 και τα επόμενα χρόνια!!

Καλή χρονιά!!!

Καλη χρονια και σε σένα φίλε Πάνο και ελπίζουμε να σε ξαναδούμε σύντομα στη Μελβούρνη για να ξαναστήσουμε

No comments:

Post a Comment

wibiya widget