Monday, December 10, 2012

Tί γράφει ο Μάκης για το καγιέν του,το ΘΕΜΟ κ.α.

Σαν ...έτοιμος απο καιρό ο... Ζούγκλας ,ο γνωστός μας Μάκης, έτρεξε να απαντήσει στα όσα γράφουν ή σχολιάζουν ...συνάδελφόι του για την  πρόσφατη περιπέτειά του!!!!!
Αν και παθαίνω αλλεργία με τις "φίρμες"-εκδότες,τηλεοπτικοί αστέρες  και βάλε... μεταφέρω τα όσα γράφει ο Μάκης στη Ζούγκλα "του" γιατί το όλο σκηνικό μου θυμίζει συμμορίες της μαφίας που ο ένας προσπαθεί να "ξεσκίσει " τον ΄'αλλον...ή να τον ρίξει στην πυρά..

Με τίτλο:  ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,  διαβάζουμε
Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαρμακοβιομήχανος. Θεμος Αναστασιάδης βιοτέχνης ενημέρωσης. Εν δυνάμει νεόπτωχοι αμφότεροι έδωσαν ρέστα  το Σαββατοκύριακο, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.
Θέμος Αναστασιάδης, από τη στήλη του για PhD στο Πρώτο Θέμα: «Δεν είναι τυχαίο νομίζω ότι η καταστροφή του εν λόγω πολυτελούς 4Χ4 έγινε κατά το χρονικό διάστημα που ο εν λόγω κύριος (Τριανταφυλλόπουλος) είχε εξαπολύσει εκ νέου έναν οχετό εναντίον μας… Άρα, άρα ιδού το ΚΙΝΗΤΡΟ μας και η απόδειξη ότι στην άλλη πλευρά του διπολικού μυαλού μου είμαι ο ''ληστής με τα καλάσνικοφ''».


Τα έγραψε ο… ποιητής διαμαρτυρόμενος μετά την «άδικη» ποινική δίωξη, υπό το καθεστώς πανικού για την πιθανή προφυλάκισή του. Φυσικά, την Παρασκευή που τα έγραφε, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ακολουθήσει video του επεισοδίου.


Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας λαίμαργος άνθρωπος χάνοντας την αξιοπιστία και το χιούμορ του!...


Δημήτρης Γιαννακόπουλος, από την ηλεκτρονική του εφημερίδα (newsbomb).

«Η επτάχρονη κόρη του Μάκη με το μπουφάν των 2.000 ευρώ!»


Ρεσιτάλ για βάλιουμ ενός χυδαίου υποκειμένου, το οποίο μέσα από τη δημοσιογραφική του σαβούρα

 στοχοποίησε επτάχρονο παιδί με το φοβερό επιχείρημα ενός μπουφάν που στοίχισε λιγότερο από 280 ευρώ (δώρο της σπάταλης νονάς παρακαλώ) και έγινε αιτία έμπνευσης πρωτοσέλιδου ρεπορτάζ…


Πόσο πιο επικίνδυνο μπορεί να γίνει ένα νεόπτωχο κουρέλι, όταν υποφέρει από έλλειμμα αγωγής και παιδείας…

Η στοχοποίηση ενός παιδιού με φωτογραφίες και άθλια ψέματα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν αρρωστημένα ένστικτα, δεν είναι απλώς αδίκημα. Είναι έγκλημα καθοσίωσης.

Οι λοιποί σαλτιμπάγκοι της «ενημέρωσης», από τα διαδικτυακά τους μέσα για το επεισόδιο με τους Αλβανούς.

Θαυμάστε πώς διατυπώνουν τα τέσσερα θανάσιμα ερωτήματα!


1) Όλα τα μοντέλα της εταιρείας ιδίου τύπου με αυτό του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου έχουν και ηλιοροφή, ενώ παραδόξως αυτό δεν συμβαίνει με τον τύπο της Porsche Cayenne του γνωστού δημοσιογράφου!

*Ευτυχώς το δικό μου είχε κι έτσι γλύτωσα από τις επινοήσεις των καχύποπτων λαγωνικών…

2) Η κατάσταση του αυτοκινήτου προδίδει πως το συγκεκριμένο Porsche Cayenne Turbo είναι όχημα θωρακισμένο, με θωράκιση ελαφρά Β4 έως βαριά Β6/Β7...

*Ευτυχώς το συγκεκριμένο είναι διάτρητο από τις σφαίρες κι έτσι μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι ότι δεν θωρακίζω το αυτοκίνητό μου…

3) Αφού, λοιπόν, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ήταν σε ένα θωρακισμένο όχημα με αλεξίσφαιρα τζάμια και ο ίδιος οπλοφορούσε, γιατί σταμάτησε το αυτοκίνητό του όταν το ζήτησαν οι εγκληματίες; Γιατί βγήκε έξω και δεν παρέμεινε μέσα σε αυτό; Γιατί δεν χρησιμοποίησε το όπλο του;

* Ευτυχώς που δεν είχα την ψευδαίσθηση ότι γυρίζω αστυνομική ταινία (πόσο βλάκες, Θεέ μου), γιατί θα έκοβα εισιτήρια μετά θάνατον. Εάν σας συμβεί -χτύπα ξύλο- κάτι παρόμοιο, μη διανοηθείτε να την κοπανήσετε, πιστέψτε με.

4) Πού βρίσκονταν οι αστυνομικοί που τον συνοδεύουν, γιατί δεν ήταν μαζί του;

* Στις 04.00 τα ξημερώματα είναι εύλογη η απορία του συντάκτη. Γιατί, άραγε, δεν κοιμόμουν με έναν μπάτσο αγκαλιά;

Τελευταία προειδοποίηση: η βλακεία είναι ακαταμάχητη, σχεδόν δολοφονική...

Καλή εβδομάδα.
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012, 11:07

No comments:

Post a Comment

wibiya widget