Saturday, December 22, 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : "Δεν έχουμε σχέση με επίθεση κατά Στρατούλη"


Βουλευτής της Χρυσής Αυγής ειρωνεύεται τα μέλη του κόμματος που χτύπησαν τον Δ. Στρατούλη. "Τον χτυπούσαν μισή ώρα χωρίς να του κάνουν καρούμπαλο", είπε χαρακτηριστικά. Το ηχητικό ντοκουμέντο δημοσιοποίησε το BBC (Vid)


Αποκάλυψη από το BBC για την επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη, από μέλη της Χρυσής Αυγής.
Το BBC, έδωσε στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο, που παρουσιάζει βουλευτή της Χρυσής Αυγής να ειρωνεύεται και ουσιαστικά να επιβεβαιώνει ότι η επίθεση έγινε από μέλη του κόμματος.
Ο βουλευτής, σύμφωνα με το BBC φέρεται να είναι ο Παναγιώτης Λαγός και ακούγεται να λέει, μιλώντας σε μέλη του κόμματος:
"Θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσης Αυγης που είναι μόνο για φωνές και μαγκιές. Τρεις από αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ώρα χωρίς να του κάνουν ένα καρούμπαλο στο κεφάλι, χωρίς να του σπάσουν καν τα γυαλιά".
Οι ακροατές του ξεσπούν σε γέλια και χειροκροτήματα.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε καταγγείλει ότι δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ-Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ.
Όπως είχε πει του φώναξαν "Στρατούλη, είμαστε μέλη της Χρυσής Αυγής και θα σε σκοτώσουμε".
Η Χρυσή Αυγή διέψευσε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση και κατέθεσε μήνυση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για συκοφαντική δυσφήμιση.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget