Wednesday, December 19, 2012

Επιστρέφει αποφασισμένος για το θησαυρό του Αλή Πασά,ο Ελληνοαυστραλός Χρυσοθήρας


Αποφασισμένος να συνεχίσει τις προσπάθειές του για να ανακαλύψει το θησαυρό του Αλή Πασά είναι ο Ελληνοαυστραλός χρυσοθήρας, ο οποίος επέστρεψε στην περιοχή έξω από τη Βασιλική Τρικάλων, όπου η τελευταία προσπάθειά του έφερε στην επιφάνεια... νερό!

φωτό αρχείου
φωτό αρχείου
Οπως γράφει το σημερινό Έθνος,ο Ελληνοαυστραλός επιμένει πως στην περιοχή και στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει ο θησαυρός κι αυτές τις μέρες έχει επιδοθεί σε μία προσπάθεια να εισέλθει στο «δωμάτιο του θησαυρού», το μέρος δηλαδή που φημολογείται ότι ο Αλή Πασάς χρησιμοποιούσε ως θησαυροφυλάκιο, διεισδύοντας αρκετά μέτρα κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Προηγουμένως, φρόντισε να εξασφαλίσει όλες τις νόμιμες σχετικές άδειες από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Αυτή τη φορά δηλώνει πιο σίγουρος από ποτέ ότι θα φέρει στην επιφάνεια το θησαυρό, διαψεύδοντας τις όποιες «Κασσάνδρες» που ισχυρίζονται το αντίθετο, ενώ η τοπική κοινωνία παρακολουθεί με ενδιαφέρον τη νέα ανασκαφική «περιπέτεια» του Ελληνοαυστραλού, με τους αγρότες να τρίβουν ακόμη τα χέρια τους από ικανοποίηση για το νερό που είχε ανακαλύψει την προηγούμενη φορά.
Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον για θησαυρό αφορά και άλλες περιοχές της ευρύτερης περιοχής της Καλαμπάκας, όπου το ενδιαφέρον είναι αμείωτο και συνεχές το τελευταίο χρονικό διάστημα.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget