Friday, May 11, 2012

Το φαί έγινε γλέντι και χορός στου Παππα-Ντινου,με Κοτρώτσιο και Βλαχοδήμο στη Μελβούρνη..

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Ο Μιχάλης Λιαγκουρδής καλλιτεχνικός διευθυντής και οργανωτής καλλιτεχνικών περιοδειών απο την Ελλάδα πέρασε μια ευχάριστη βραδιά με την παρέα του στου Παππα Ντίνου την Ταβέρνα,518 Μπέλ στρητ Πρέστον. Μαζί του βέβαια και οι καλλιτέχνες του Δημοτικού Τραγουδιού Πάνος Κοτρωτσιος και Νίκος Βλαχοδήμος,που βρήκαν την ευκαιρία και για χαρη του Κωστα Παππά και της Μαρίας έπαιξαν και τραγούδησαν μερικά τραγουδάκια.. Απο την ίδια βραδιά και οι υπόλοιπες φωτογραφίες..

O k. Miχάλης Λιακουρδής με την αγαπημένη του θεία Αρετή Κοτρωτσιου η οποία ήρθε απο την Ελλάδα  με το γιότης  Πάνο Κοτρώτσιο  για να τον ιδει .
Τα δύο εξαδελφάκια ,ο γνωστός διευθυντής καλλιτεχνικών περιοδειών Μιχάλης Λιακουρδής και Πάνος Κοτρώτσιος με τη θεία και μητέρα Αρετή..  


Ο κ. Γιάννης Λιαγκουρδής με τη σύντροφό του κ. μαρία 


Η εκ των διευθυντων της Ταβέρνας "ΠαπαΝτίνος " σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τον τραγουδιστή Νίκο Βλαχοδήμο και τον Γ. Λιαγκουρδή..

Όλα τα αστέρια στο φακό της ΕΦΗΜΕΡΙΣ μας . Οι δύο κορυφαίοι του δημοτικού τραγουδιού  Πάνος Κοτρώτσιος και  Νίκος Βλαχοδήμος έχοντας στη μέση τον μοναδικό ΝΤΗ ΤΖΕΥ και γνωστό ραδιοεκφωνητή του 3ΧΥ,,Τάσο Γαλάνη..
Ο Τάσος πηρε συνέντευξη και ηχογράφησε τα τραγούδια που οι 2 καλλιτέχνες ερμήνευσαν τη βραδυά αυτή..




Κι εδώ με το μοναδικό σέφ Κωστα Παππά..

1 comment:

  1. Καλημερα.
    Εγω ειμαι απο Πατρα και επιθυμω να ερθω μονιμα και νομιμα στην Αυστραλια .Ψαχνω αρχικα για δουλεια και να ερθω μετα για τα πρεποντα αλλα δεν βρισκω κατι.Ισως ψαχνω σε λαθος σημεια.Υπαρχει καποιος Ελληνας να ζητα Ελληνα για εργασια ; Εχω προυπηρεσια 21 ετων σαν υπευθυνος πωλησεων στην Δυτ.Ελλαδα αλλα δεν εχω ενδοιασμο για οποιαδηποτε δουλεια και θα απαντησω θετικα.Υπαρχει κατι για μενα ;
    δουλευω σε αποθηκες ,εστιατορια,οδηγος κι οτι αλλο βρω.
    basiliogrc@yahoo.gr
    Ε ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΔΑΒΒΕΤΑΣ ΔΗΜ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    May 19, 2012 1:32 AM

    ReplyDelete

wibiya widget