Monday, May 28, 2012

Γκουτ Μόργκεν ...Τσιπροκάντρυ..



Γκούτ Μόρνινγκ,ή γκούτ μόργκετ  σας πω ,το καλαβαίνετε όλοι ότι σας εύχομαι στα απλά ή στα αρχαία ...καλημέρα.. Εκεί που φοβούμαι  ίσως μπερδευτείτε είναι το ...Τσιπροκάντρυ..
μιας και  οι περισσότεροι πίνετε το τσίπ(ου)ρο χωρίς ..γλυκάνισσο ,ενώ εμεις στη Θεσσαλία το προτιμούμε αποκλειστικά με αυτό το άρωμα που λάγγευε  και Το ...Διό νυσσο..
Αν όμως παρερμηνεύσατε το τσίπρο με τον Τσίπρα ή Τσιπράς (γαλλιστί) και τον Ολαντρέου με τον μεγάλο απελευθερωτή των Ελλήνων καλα είναι να πάτε στους πιο ειδήμονες και πρωτευουσιάνους γραφιάδες http://www.efhmeris.blogspot.com.au/2012/05/blog-post_1253.html και μη περιμένετε απο τους εν περιθωρίω ευρισκομένους να σας ανοίξομεν τους οφαλμούς σας ...οίτινες γέμουν..μπάμπαλα..
Εντύπωση βεβαια με προκαλεί και το σχόλιο του καλού μας φίλουΛευτέρη, http://efhmeris.blogspot.com.au/2012/05/to_28.html
όπου τους ύμνους του πολλάκις "άδαμε" και δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ο φίλος του "Πειναλέων" τον εμπλέκει στα διανεμόμενα ή όχι..
Αν και κάποιος Τρικαλινός χοντρός (χεχεχεχ κακία μου)τον διαβολόστειλε, εμένα μου άρεσε πολύ η παρέμβαση του Κινέζου http://efhmeris.blogspot.com.au/2012/05/blog-post_28.html και επειδή στη χωρα των Τσιπροβαρεμένων κανένας δεν ακούει πια κανένα,ας ελπίσουμε να τον ακούσουν οι εταίροι μας και να βοηθήσει λίγο τους ..ιδρυτές της Ευρώπης να βρούνε κάποιο μπούσουλα για να μπορούμε με χαρά να λέμε κάθε πρωί ...καλημέρα..

ΤΗΕΤΤΑΛOS

No comments:

Post a Comment

wibiya widget