Saturday, May 26, 2012

Εκλογές 2012-H ..δεξιά δεν ξεχνά τη.. δεξιά.. Ο χαιρετισμός του Ψωμιάδη .."Eίμαστε παιδιά του Κωνσταντίνου Καραμανλή."

Πρώτη καταχώρηση: 26/05/2012
20:50
-Δεν χρειάζεται να πονέσει άλλο η παράταξη. Αρκετά πόνεσε.!!!!
Κατά τον χαιρετισμό του στην Εθνική Εκλογική Συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης,όπως γράφει η Real news, μεταξύ άλλων ανέφερε:
"Είναι ξεχωριστή για μένα η στιγμή αυτή. Σας ανοίγω την καρδιά μου και σας λέω πως νιώθω πολύ συγκινημένος γιατί σήμερα, δυόμισι χρόνια μετά, είμαστε πάλι εδώ!
Όχι όλοι φυσικά. Λείπουν δυστυχώς τα αδέλφια μας. Δεν έχουν καταλάβει ότι στρώνουν το χαλί στο ΣΥΡΙΖΑ των δώδεκα προσωπείων, από του Μαοϊστές μέχρι τους αντιεξουσιαστές.
Λείπουν αυτοί που ρίχνουν νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ, ξεχνώντας ότι θα γίνουν αιτία να καταστραφεί η Ελλάδα, να καταστραφεί ο τόπος. Φαίνεται, ξεχνούν εύκολα…
Δυόμισι χρόνια πριν, στον ίδιο χώρο, κάναμε την αρχή: Από το βήμα αυτό στο συνέδριο του κόμματος πριν τις προεδρικές εκλογές, είχα τονίσει την ανάγκη για μια μεγάλη, πατριωτική, λαϊκή κεντροδεξιά, για μια παράταξη που πρέπει να ξαναμιλήσει με το λαό, να αλλάξει νοοτροπία. Η υποψηφιότητα μου άλλωστε αυτό αποσκοπούσε, να εκφραστεί ο απλός Νεοδημοκράτης, ο λαός της Νέας Δημοκρατίας.
Είχα ζητήσει τότε κλείνοντας, να χαμηλώσουν οι τόνοι και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την ενότητα. Γι’ αυτό και κάλεσα σε εκείνη την ιστορική στιγμή συμβολικά στην εξέδρα τον Αντώνη και τη Ντόρα, να δώσουμε αδελφωμένοι τα χέρια και να προχωρήσουμε μαζί. Σήμερα η μεγάλη αγκαλιά της Κεντροδεξιάς άνοιξε! Χωράει όμως κι άλλους, τους χωράει όλους!
Πρώτος εγώ, άφησα στην μπάντα την πίκρα, την αδικία, τον παραγκωνισμό, ξεκαθάρισα πως δεν είναι ώρα Πρόεδρε για μιζέριες. Δεν χρειάζεται να πονέσει άλλο η παράταξη. Αρκετά πόνεσε. Γιατί τώρα είναι η ώρα να συνθέσουμε Πρόεδρε, είναι ώρα να βάλουμε μπροστά την Πατρίδα μας, την Ιστορία μας, τα παιδιά μας, είναι η ώρα του «εμείς» και όχι του «εγώ»! Γιατί είμαστε παιδιά της Νέας Δημοκρατίας, παιδιά της φιλελεύθερης Κεντροδεξιάς, είμαστε παιδιά του Κωνσταντίνου Καραμανλή."

No comments:

Post a Comment

wibiya widget