Monday, May 28, 2012

Τι έγραψε στο facebook η Ελ. Ελευθερίου για τη συμμετοχή της στη Eurovision



Μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει μια καλή θέση στην τελική κατάταξη του διαγωνισμού της Eurovision, παρ' όλα αυτά, η Ελευθερία φαίνεται πως κέρδισε πολλά, σε προσωπικό επίπεδο.
Δε φαίνεται να πτοείται από τα διάφορα σχόλια για την μη αναμενόμενη θέση της Ελλάδας στη 57η διοργάνωση της Eurovision  η Ελευθερία Ελευθερίου. Τουλάχιστον αυτό συμπεραίνει κανείς διαβάζοντας το ποστ της στο facebook πριν από μερικές ώρες.




"Τι αφροδισιακό ταξίδι! Απόλαυσα πραγματικά το κάθε λεπτό από αυτό.
Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη σας την υποστήριξη τους τελευταίους μήνες. Προσπάθησα να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό, δούλεψα και προσπάθησα πολύ για εκείνα τα τρία μαγικά λεπτά στη σκηνή στο Μπακού. Ασχέτως αποτελέσματος, πάντα το ταξίδι μετράει. Και, πριν το καταλάβεις έχει τελειώσει, έχει γραφτεί στην ιστορία και ένας καινούργιος κύκλος ξεκινάει.
Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί γνώρισα και συνεργάστηκα με πολύ σημαντικά άτομα μέσω αυτής της διαδικασίας. Γίναμε μια δυνατή ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη που βίωσα την εμπειρία της Eurovision. Θα το έκανα ξανά και ξανά :)" έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό, ενώ τα likes και τα σχόλια έπεφταν βροχή.

Λίγο αργότερα, ανέβασε και μια φωτογραφία με τη νικήτρια του διαγωνισμού, Loreen, σχολιάζοντας με ενθουσιασμό: "Συγχαρητήρια στη Σουηδία!!!"



ΠΗΓΗ:SIGMALIVE.com

No comments:

Post a Comment

wibiya widget