Sunday, April 28, 2013

Απο το 1939 οι Γερμανοί εργάζονται για την υποταγή μας.. Τι λέει αφίσσα τους με φόντο την Ακρόπολη


 Γράφει ο 

Αλέξανδρος Κουτσομητόπουλος

ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΣΠΑΝΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ – ¨ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ¨ -ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Β΄ Π.Π. ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ – ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ( ¨ΟΙ ΝΑΖΙ¨ ) ΤΟ 1939 ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ¨ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ¨ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ¨ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ¨ ( που δεν αποκλείουν ποτέ και την ¨τελική λύση¨ στην Νότιο-Ανατολική Ευρώπη¨ , μην το ξεχνάμε , το ¨Σταυροδρόμι ¨Ανατολής-Δύσης¨ η των ¨Τριών Ηπείρων και Πέντε Θαλασσών¨ ).

Στις 27 Απριλίου 1941 εισήλθαν στην Αθήνα και έκτοτε δεν έφυγαν ποτέ. Μεταξύ 1945 -1952 έκαναν ένα διάλλειμα για ¨διακοπές στην Γερμανία¨ και στην συνέχεια επανήλθαν δριμύτεροι , θέλοντας να διαψεύσουν με την ¨δύναμη του μάρκου¨ την στρατιωτική τους ήττα.

Διαβάστε και το αποκαλυπτικό κείμενο της ¨ειρηνιστικών και αναπτυξιακών διαθέσεων¨ επιχειρηματικής αφίσας του 1942/43 , από μια πρόχειρη μετάφραση μου:

¨ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ FORD ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΥΣΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ –

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ “FORD” - ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ...

ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ – ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΊΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ¨

Υ.Γ. Σίγουρα οι Γερμανοί καπιταλιστές όταν γράφουν ΕΥΣΤΟΧΑ τότε ( 1942/43 ) με φόντο την Ακρόπολη για το τι θα συμβεί ¨μετά το τέλος του πολέμου¨ , εννοούσαν , όπως το έχουν περιγράψει σε πολλές άλλες σχετικές εκτιμήσεις τους , την ¨Γερμανική Νίκη¨ η οποία θα ¨ολοκληρωνόταν¨ σε μια νέα – Γερμανικών προδιαγραφών - ¨Συνθήκη Ειρήνης¨ για την Ευρώπη.

ΒΕΒΑΙΑ στην διαφημιστική τους αφίσα οι Γερμανοί καπιταλιστές δεν – μιλούν ευθέως σε αυτή την αφίσα για λήξη του πολέμου με ¨Γερμανική Νίκη η Ηττα ¨ , αλλά έξυπνα και απλά για μια ανάπτυξη των καλής ποιότητας προϊόντων και εξαγωγών τους ¨μετά τον πόλεμο¨ !

Και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για να κατανοήσουμε εμείς την εξέλιξη :

Ήδη από το 1943 σε διάφορα ¨Οικονομικά Ινστιτούτα¨ του Γ΄ Ράιχ γινόντουσαν από ¨νουνεχείς επιστήμονες¨ που μελετούσαν την διάσωση της γερμανικής οικονομίας ΚΑΙ σε περίπτωση μιας –στρατιωτικής- ήττας της !

Και πιο ήταν το σχέδιο για τον γερμανικό καπιταλισμό ;

ΧΑΣΟΥΜΕ –ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ – Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ( ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΕΝΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ¨ΟΡΑΜΑΤΑ¨ ) ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ¨ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗ¨ - ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ¨ΑΝΟΙΚΟΔΗΜΗΣΗ¨ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ….

Ένας από αυτούς τους ¨μελετητές¨ των διαφόρων ¨Οικονομικών Ινστιτούτων του Γ΄ Ράιχ¨ ήταν και ο ¨Λούντβιχ Έρχαρντ¨ , υπουργός οικονομικών της μεταπολεμικής Δυτικής Γερμανίας , ο οποίος οδήγησε στο ¨οικονομικό της θαύμα¨ με την λεγόμενη θεωρία της ¨Κοινωνικής Οικονομίας της Αγοράς¨ ( ¨Κοινωνικός¨- Νεοφιλελεύθερος Καπιταλισμός ) ΚΑΙ με την επιμονή του , εκτός των άλλων ,για την ίδρυση της ¨Ε.Ο.Κ.¨ ( την 25η Μαρτίου ! - 1958 είχε επισκεφτεί την Αθήνα για να κερδίσει και τον Κ. Καραμανλή για το ¨σχέδιο¨ του ).

Και για να μην ξεχνιόμαστε : Η μετά την νίκη τους - Γερμανική ¨Συνθήκη Ειρήνης¨ για την Ευρώπη - προέβλεπε - τον παρακάτω ακρωτηριασμό της Ελλάδας και του ελληνικού λαού :

- Παραχώρηση όλης της Ελληνικής Μακεδονίας στους Βουλγάρους.

- Εκτός από τα Δωδεκάνησα και την παραχώρηση των Επτανήσων στην Ιταλία.

- Στην Επιτήδεια ¨ουδέτερη¨ Τουρκία , εάν εισερχόταν προς το τέλος του πολέμου στον Άξονα τους , τα υπόλοιπα μεγάλα νησιά του Αιγαίου ( τα ¨διαπραγματευόντουσαν¨ οι Γερμανοί , όπως και οι ¨Εγγλέζοι¨ σαν αντάλλαγμα για την προσχώρηση τους στο ¨συμμαχικό¨ Αντί-Αξονικό στρατόπεδο ).

- Θα ¨δικαίωναν¨ επίσης τους Αλβανούς για μια ¨Μεγάλη Αλβανία¨ ( προτεκτοράτο βέβαια ) με την παραχώρηση της Θεσπρωτίας ( ¨Τσαμουριάς¨ ) και του Κοσσόβου , όπως και την σύμμαχο τους Ρουμανία με την δημιουργία ¨αυτόνομων¨ Βλάχικων- Πριγκιπάτων στην Θεσσαλία& Ήπειρο.

- Οι ¨υπόλοιποι Έλληνες¨ ( ας πούμε ¨Rest-Griechen¨ ) προοριζόντουσαν να γίνουν μετανάστες στην Γερμανία.

Ο όρος "Rest" ( υπόλοιποι¨ ) δεν αναγράφεται από εμένα με διάθεση υπερβολής. Είναι Νεογερμανικός επιθετικός - βάρβαρος όρος ( όπως και μετά το 2010 ¨Χρεοκοπημένοι - ξοφλημένοι Έλληνες¨ / "PLEITE-GRIECHEN" ) , που χρησιμοποιούσε η ¨δημοκρατική Γερμανία¨ στην δεκαετία του 90΄ για την- μετά χαράς - διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.

Κάθε φορά που αποσχιζόταν σταδιακά ( και με δικές της ενέργειες ) ένα Κρατίδιο της πρώην Ομόσπονδης Δημοκρατίας τ. Γιουγκοσλαβίας και μέχρι την οριστική διάλυση της σε ¨Σερβία¨ , έγραφαν όχι ¨Ομόσπονδη Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία¨, αλλά ειρωνικά : "REST - JUGOSLAVIEN " , δηλαδή : ¨Η ¨υπόλοιπη¨ ( ακόμα ) Γιουγκοσλαβία¨ !

Τα σχέδια αυτά ¨απελευθέρωσης των μειονοτήτων ¨ ( που είχαν βασική τους αφετηρία την ¨απελευθέρωση¨ των ¨καταπιεσμένων¨ Γερμανικών Μειονοτήτων , που βρέθηκαν ¨διάσπαρτες στην Ανατολική Ευρώπη/Βαλκάνια ¨ , μετά τον 1ο Π.Π. και την διάλυση της Γερμανό- Αυστροουγγαρίας ) , με παραλλαγές βέβαια , ΔΕΝ τα εγκατέλειψε ποτέ η Γερμανία . Από την Ισπανία , Γαλλία , Βέλγιο , Ολλανδία , Αγγλία μέχρι και στα Βαλκάνια.

Σήμερα το λένε και ¨Ευρώπη των Περιφερειών¨ , ¨Διασυνοριακή Συνεργασία¨ , “Multi – Culti Κοινωνίες ¨ και … ¨Ευρωπαϊκή Εμβάθυνση¨ , που θα υπάγεται στους ρυθμούς μιας δυνατής ¨Μεσευρώπης¨ με Πυρήνα την… ¨Ueber Alles¨ (in der Welt).



No comments:

Post a Comment

wibiya widget