Friday, April 12, 2013

ΒΡΑΔΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑΣ οι Τρικαλινοί με Κατσικάκι κάθε Παρασκευή στη Μελβούρνη

Ο κύβος ερρίφθη... οι Τρικαλινοί και οι φίλοι τους,προτιμούν.. ερίφια,κοινώς "κατσικάκι"..!!
Και ο πρόεδρος με  το Δ.Σ που βλέπετε εδω , αποφάσισαν χτες βράδυ (12/4/13)κάθε Παρασκευή να οργανώνουν γλέντι για Τρικαλινούς και ΄φίλους τους  στην αίθουσά τους ,κοντά στο Ωκλη

 Στη χαμηλή τιμή,των 15 δολλαρίων,η μερίδα, όλοι θα μπορούν να χαρούν το υπέροχο κατσικάκι, που γίνεται με μια γνωστή,παλιά  συνταγή που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών των Τρικάλων..
 Τα βράδυα της Παρασκευής λένε οι επιχειρηματίες Νίκος.Βαλομάντρας(δεξιά) και Βαγγέλης Γκουνής,θα οργανώνουμε  "ταβέρνα Νάιτ''για οικογένειες και νεολαία ο΄που θα μπορουν να φανε καλα να συζητήσουν και να χορέψουν..
 Όλοι βρήκαν τρυφερό και νόστιμο το κατσικάκι και  όλοι είπαν "πάμε για κάθε Παρασκευή.."
 Ο αειθαλής και απο τους πρώτους Τρικαλινούς στην Αυστραλία Βαγγέλης Νταλούκας (αριστερά) διάλεξε ο ίδιος το κατσικάκι και μάλλον εγκρίνει απόλυτα την επιλογή του ο κοντοχωριανός του  Κώστας Μαγκούτης ,που σπάνια χάνει Παρασκευή να μην είναι εκει ..έχει δεν έχει φαγητό.
 Ο Θανάσης κιο Βασίλης Γιαννάκος δέχτηκαν μετα χαράς να γίνεται γλέντι κάθε Παρασκευή στο οίκημα του συλλόγου τους ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ
Ο πάντα ακούραστος πρόεδρος των Τρικαλινών Μελβούρνης ,Νίκος Τούμπας (αριστερα) λέει στο Δημήτρη Παπαγεωργίου,ότι  θα προσπαθήσει να φέρει στο σπίτι των Τρικαλινών, το διάσημο καλλιτέχνη κ Καραφώτη,για να τον γνωρίσουν απο κοντά όλοι οι συμπατριώτες μας ,τωρα που θα έρθει για συναυλία  στη Μελβούρνη.. ''Ξερω καλα ,λεει, τον πατέρα του κι αν έχει χρόνο, σίγουρα θα δεχτει να πιουμε ένα ατσίπουρο μαζί του.." Μ ε το καλό πρόεδρε.
Χαρούμενες στιγμές πέρασαν εκει και οι επίσης γνωστοί επιχειρματίες ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ(μαλλιάς) και Θανασης Νταούλας... Και υπόσχονται ότι θα κανουν τα γλέντια της Παρασκευής να γνωρίσουν τις παλιες καλες στιγμές οπως στο παρακάτω ΒΪΝΤΕΟ που είναι απο προηγούμενη εκδήλωση του συλλόγου..
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


H ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ Αιθουσασ των τρικαλινων ειναι
    314 HUNDINGDALE RD,  HUNDINGDALE
            ΤΗΛΕΦΩΝΟ 0412644974

No comments:

Post a Comment

wibiya widget