Thursday, April 25, 2013

ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ Φωτογραφίες

Τα "μπουζούκια" της Ποντιακής Κοινότητας κάθε παρασκευή βράδυ,ενθουσιάζουν..
Του αρέσει να μαθαινει για την Ελλάδα ο Μάικ ,ο Κινέζος που διατηρει κατάστημαμε κομπιούτερ  και κανει καλή δουλειά δίπλα απο το Κρόξτον  Νιους Αίτζενσυ, Νόρθκοτ.Θυμηθειτε τον στα δύσκολα.και στο σέρβις
Καθένας με τον πόνο του ...κι αυτοί με τις μακαρονάδες τους..Ο σέφ ο Ντίνος, διέθεσε όλες τις τεχνικές του για να χαρεί ο φίλος του ο "Μήτσος" και τα κατάφερε ,όπως πάντα.

Χάρης Πετρόπουλος,οικονομικός Σύμβουλος.:" Δεν περίμενα ν α σας διαβάζει (τηνEFHMERIS: ) τόσος πολύς κόσμος. ειχα πολλά τηλέφωνήματα αλλα το καλυτερο το πήρα απο τη Αμερική,μετα που κάποιος είδε  το βίντεό σας..Θένκς." Να εισαι καλα Χαρη και πάντα ψηλά.. Το τηλέφωνό του κ.Πετρόπουλου για κάθε οικονομικό σας ρόβλημα,συντάξεις,επιδόματα,αποζημιώσεις,μετανάστευση κλπ.. (+613)95309555


Την πιο μικρη΄χωριανη της κρατά η Βάγια Γκουνή σε φαγάδικο του ΏΚΛΥ. Και η μικρή τη ''βρίσκει" πολύ στην αγκαλιά της και χαμογελά συνέχεια..
Χρόνια πολλά Βάγια.

Το κέλυφος αυτού του μεγάλου κάβουρα εκθέτει γνωστός συμπάροικος στο σπίτι του. και ά.π.

Χρήστος Ζερτόπουλος( δεξιά) και Πήτερ Λεκκάκης.Μια ζωή φίλοι. θα σας γράψουμε την ιστορία τους απο Ελλάδα. Ο Πήτερ στα νειάτα του εμοιαζε πολυ τον Ελβυς Πρίσλευ..Άρα δειτε πως θα ΄ταν σημερα ο μεγαλος καλλιτέχνης κοιτώντας τον.. σωσία του..

ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΥΦΑΣ. Τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα της παροικίας με τη συνέντευξή του στην ΕΦΗΜΕΡΙΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ Σπ. Δούφας : Πολλα τα λάθη και τα ρίσκα της Κοινότητας...
Ο Σπύρος έδωσε την καλύτερη λύση για  το κατεδαφισμένο κτήριο της Κοινότητας ¨Να δοθεί αντιπαροχή με 5 ορόφους, και τα χρήματα να διατεθούν για τη δημιουργία Ελληνικού Χωριού στο μεγάλο οικόπεδο στο Μπουλίν.. αλλα ,τα "παιδιά με τα πορς" και οι υμνούντες αυτά, περι άλλων τυρβάζουν..


Σελεστίνη(αριστερά) απο τους πρωτεργάτες στο στεριωμα της Ελληνικης Πρόνοιας. Στα 1970 διέθετε όλο το χρόνο της για να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά της και τα όνειρα του αείμνηστου συζύγου της Χρήστου Δούφα για γηροκομεία και υπηρεσίες  προνοίας στον Ελληνισμό της Μελβούρνης.
Ο εγαινιασμός και της ΑΝΕΣΗΣ -Φροντίδας δικαίωσε όλους όσους αγωνίστηκαν  γι αυτα.
Η Αναστασία με τα καλυτερα γλυκά στο Ώκλυ ( ο ΝΙΚΟΣ) και η Τζενη Ντωνούδη.
Πολλες φίρμες. και η κ.με το ασπρο πουκάμισο ετοιμάζει κατι καλο για τη Μελβούρνη που σύντομα θα πληροφορηθείτε....

 Η ηγεσία της ΝΔ Μελβούρνης,(Τ.Ο Βορειοδυτικών Προαστείων) καταθετει στεφάνια για τους ήρωες των Ελλήνων στο Πρέστον σε πρόσφατη εορταστική εκδήλωση..
Οταν μπερδεύεται το ΚΑΙΓΕΤΑΙ με το ΦΛΑΙΓΕΤΑΙ
Ο Γιώργος Κεραμάς με πικρό παράπονο αποχαιρετά  για φέτος τα μπανάκια του στο Έλγουντ μπήτς. Και του χρόνου...ΓΙΩΡΓΗ,αν και η Ελλάδα πάντα περιμένει τους πάντες για πραγματικό καλοκαίρι..
Ενα ακομα χαρούμενο ζευγαρι στο ΌΚΛΥ.
Στέλλα και Στράτος  Παλαιολόγος, απο Μυτιλήνη οργανωσαν ενα υπέροχο δείπνο στο υπέροχο σπίτι τους. Θένκς  λεβεντιές και καλο ταξίδι  στο νησί της Σαπφούς ,στα Τρικαλινά στενά και στα Καρδιτσιώτικα πανηγύρια αυτού του καλοκαιριού..

Και μισή σελίδα στο "Αίητζ της Μελβούρνης βρέθηκε μικρή για να περιγράψει τϊς υπεροχες γεύσεις και νοστιμιές που προσφέρει το υπέροχα σουβλατζίδικο " ΚΑΛΗΜΕΡΑ" του Θωμά και της Σύλβιας, στο ΌΚΛΥ..
Και ο πολύ φιλοσοφημένος μαστορας και ψήστης του ΚΑΛΗΜΕΡΑ αξιζει πολλά.
Η Δρ Ψυχολογίας, Ελένη Δωλλόπη- Καλαμπούκα μας μίλησε πρόσφατα για τις ηρωίδες της Μακεδονίας. Σύντομα θα αναρτήσουμε συνέντευξή της με θέματα τα πολλά προβλήματα  που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός της Αυστραλίας . Συγκλονιστικά τα στοιχεία και θα ξαφνιάσει πολλους.

¨Οχι δεν είναι αδερφια..Απλα τους αρεσει το καλο φαγητό και τα λένε συχνά στο εστιατόριο "Μεντιτεράνιαν" στο Έλστερνγουίκ. Ο Δημήτρης Οικονόμου είναι ιδιοκτήτης και μάγειρας και εκτος απο τα πεντανόστιμα ψάρια και "ΝΤΙΠΣ" που καθημερινά σερβίρει,φρέσκα,  απολαμβάνουν τα καλύτερα κλαρίνα που διαθέτει η ΠΙΣΤΑ του Γιωργου Σπανού και τα πολλά ανεκδοτα που ξερουν και οι δυό Μήτσιοι.!! Αν σας ήρθε  όρεξη για καλο μεζέ και ψάρι,κλειστε τραπέζι  95285007 και θα μας θυμάστε..
Καλες διακοπες  στην πατρίδα Πάνο!!! 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget