Monday, October 6, 2014

H «ερυθρόλευκη» διαμαρτυρία στον ΣΚΑΪ! (pics). Tι άλλο θα δούμε για το Μαρινάκη!!!

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
Με ειρηνικό τρόπο διαμαρτυρήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, οι φίλοι του Ολυμπιακού, έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. 
Η Θύρα 7, η ΠΕΦΟ, βετεράνοι του Ολυμπιακού (μεταξύ άλλων οι Αμανατίδης και Γεωργάτος) καθώς και οι οπαδοί της ομάδας είχαν δώσει ραντεβού για λίγο πριν τις 10 βράδυ στο γήπεδο Καραϊσκάκη (στις 21.35 για την ακρίβεια). Από εκεί ξεκίνησε η πορεία διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΣΚΑΪ. Στον περιβάλλοντα χώρο του σταθμού αλλά και έξω από το Metropolitan είχε συγκεντρωθεί ένας σημαντικός αριθμός αστυνομικών δυνάμεων, που ουσιαστικά είχαν αποκλείσει δύο ρεύματα.

Το συλλαλητήριο ήταν άκρως ειρηνικό και οι ερυθρόλευκοι οπαδοί με πανό και πλακάτ διαμαρτυρήθηκαν με δυναμικό τρόπο για στοχοποίηση του προέδρου της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Φώναξαν και συνθήματα για τον Ολυμπιακό. «Η 'δίκη' τελείωσε, η απόφαση βγήκε, είστε ένοχοι», ανέφερε ένα από τα πανό από τον κόσμο, που είχε και παλμό και πάθος στις εκδηλώσεις του. Η αστυνομία από την μεριά της πάντως είχε πάρει ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα φύλαξης των χώρων έξω από τον σταθμό.
«Κάτω τα χέρια από τον πρωταθλητή. Από εδώ και πέρα καμία ανοχή!», φώναζαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων». Υπήρχαν και πανό και συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού και της διοίκησής του. Λόγω των μέτρων οι οπαδοί δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν τον ΣΚΑΪ πιο κοντά από τα 150 μέτρα. Από νωρίς το μεσημέρι πάντως είχε ξεκαθαριστεί ότι ο στόχος ήταν να γίνει μία ειρηνική διαμαρτυρία και αυτό έγινε καθώς δεν υπήρξαν εντάσεις, αλλά παράλληλα εκφράστηκε με τον πλέον κατάλληλο τρόπο και τόνο η συμπαράσταση των φιλάθλων προς τον πρόεδρό της ομάδας. 
Περίπου στις 23.00 ο κόσμος άρχισε σιγά σιγά να αποχωρεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι οπαδοί δεν θα μείνουν σε αυτήν την πορεία, αλλά οι δράσεις θα συνεχιστούν και στο προσεχές χρονικό διάστημα. Υπάρχει μάλιστα η πρόθεση η διαδήλωση έξω από τον ΣΚΑΪ να αποκτήσει εβδομαδιαίο χαρακτήρα. Να γίνεται δηλαδή πλέον κάθε Δευτέρα μία ειρηνική πορεία έξω από τον σταθμό. Από την στιγμή που έγινε η αρχή θα υπάρξει και συνέχεια στις δραστηριότητες του φιλάθλου κόσμου των πρωταθλητών.
* Δείτε στην Gallery φωτογραφίες από την ερυθρόλευκη πορεία.

 gazzetta.gr 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget