Thursday, February 18, 2016

Σοκ.Σκοτωθηκε ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης σε τροχαίο



Κανείς δεν  θέλει να το πιστέψει στην περιοχή των νότιων προαστίων ότι στη γειτονιά τους άφησε την τελευταία πνοή ο αγαπημένος τους τραγουδιστής. 

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε στις μπάρες της συμβολής της οδού Θράκης με τη Βουλιαγμένης. Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, η σύγκρουση ήταν σφοδρή, το αυτοκίνητο χτύπησε με δύναμη στις μπάρες του δρόμου και ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του. Μαζί του στο αυτοκίνητο βρίσκονταν δύο γυναίκες, η μια έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά.



Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης που συνοδευόταν από δύο γυναίκες κινούνταν με το αυτοκίνητό του από την πύλη του παλιούαεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης. Όλα δείχνουν ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και δεν κατάφερε να ελέγξει το αυτοκίνητο.
Το όχημα ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα στις διαχωριστικές μπάρες που υπάρχουν στο σημείο όπου ο δρόμος στρίβει για να μπει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Η σύγκρουση, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr από την τροχαία λένε ότι η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρη που οι μπάρες μπήκαν μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου και τραυμάτισαν βαρύτατα τον 33χρονο τραγουδιστή.
Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και οι διασώστες μετέφεραν άμεσα τον τραγουδιστή στο Ασκληπιείο της Βούλας. Δυστυχώς τα τραύματα του τραγουδιστή ήταν βαρύτατα με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα ο τραγουδιστής να εκπνεύσει.
Αμέσως κλήθηκε η τροχαία η οποία τώρα διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Οι δύο γυναίκες που ήταν μαζί του μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μια από τις δύο είναι σε σοβαρή κατάστασημί.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget