Saturday, February 6, 2016

Σοκ!! ΝΕΚΡΗ γνωστό μοντέλο ξαφνικά μετά από χτύπημα σε φωτογράφιση!![photos]




Σοκαρισμένη είναι η διεθνής showbiz από τον ξαφνικό θάνατο της Katie May.
H 34χρονη, γνωστή και ως «βασίλισσα του Snapchat» με 2 εκατομμύρια followers στο Instagram υπέστη βαρύ εγκεφαλικό, χάνοντας τη μάχη με το θάνατο 24 ώρες μετά.
Πριν πάντως γίνει το σέξι κορίτσι των social media, η Katie May υπήρξε «κουνελάκι» του Playboy, με δεκάδες αισθησιακές φωτογραφίσεις στο Sports Illustratred και το GQ.
Παράλληλα, ικανοποιούσε πάντα το φιλοθεάμων ανδρικό κοινό είτε με τις αισθησιακές φωτογραφίες που ανέβασε στο διαδίκτυο, είτε με τις αποκαλυπτικές διαφημίσεις στις οποίες πρωταγωνιστούσε.
katiemay2
Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, μια μπλοκαρισμένη αρτηρία στην καρωτίδα, προκάλεσε το μοιραίο βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.
Το τελευταίο μάλιστα διάστημα φέρεται να υπέφερε από πόνους στον αυχένα, ενώ οι γονείς της υποστήριξαν πως ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή.
«Ελπίζω όλοι να έχετε μια υπέροχη Δευτέρα! Είναι μια θυελλώδης μέρα», έγραψε στην τελευταία της ανάρτηση στο διαδίκτυο…
snapqueen

Όπως ωστόσο αποκάλυψε το ΤΜΖ, το εκρηκτικό μοντέλο χτύπησε στο λαιμό κατά τη διάρκεια επαγγελματικής φωτογράφισης την περασμένη εβδομάδα. Ένα τραύμα το οποίο οδήγησε πιθανότατα στο θάνατό της!
Μαρτυρίες ανέφεραν πως μετά την πτώση της, η 34χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκειμένου να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο δεν κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί, παίρνοντας εξιτήριο την ίδια μέρα.
Το γεγονός μάλιστα ότι παραπονέθηκε για το τραύμα της μέσω του λογαριασμού της στο twitter, επιτείνει την αίσθηση της τραγωδίας, καθώς πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως από την πτώση τραυμάτισε την καρωτίδα της και όχι κάποιο νεύρο.
Η Κatie άφησε πίσω της ένα 7χρονο κορίτσι…
linelife.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget