Thursday, February 11, 2016

Αυστραλέζα "έριξε" το ίντερνετ - Ανακάλυψε τυχαία ότι όλοι χρησιμοποιούν λάθος τα chopsticks

Αυστραλή έγινε κατά λάθος το κύριο θέμα του διαδικτύου παγκοσμίως, όταν και κατά λάθος ανακάλυψε πια είναι η σωστή χρήση των chopsticks.
Η γυναίκα έβαλε την φωτογραφία στους λογαριασμούς της σε Facebook και Twitter, με τους χρήστες να μην σταματούν να την ευχαριστούν για το γεγονός ότι τους... άνοιξε τα μάτια, αφού όπως υποστηρίζουν τόσο καιρό τα χρησιμοποιούσαν λάθος.
chopsticks_1.JPG
Το κόλπο ήταν απλό: Σπας το τέλος των κολλημένων chopsticks και το χρησιμοποιείς σαν βάση για να μην ακουμπούν απευθείας στο τραπέζι.
H Αυστραλή, το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει... πλάκα, όμως τελικά η φωτογραφία έγινε retweet 3.200 φορές και «μάζεψε» πάνω από 3.000 like.
chopsticks_2.JPG
Mάλιστα η νεαρή γυναίκα έγινε είδηση σε ειδησεογραφικά πρακτορεία από την Ιρλανδία έως την Γερμανία.
Η ίδια, κάνοντας χιούμορ, τόνισε όταν αναγκάστηκε να κλείσει τις ειδοποιήσεις στο κινητό της λόγω του... χαμού από την δημοφιλία της στα social media, πως τώρα καταλαβαίνει πως νιώθει ο Kanye (West).
"Νομίζω πως τελικά ήταν ωραίο αν δέχομαι απαντήσεις από όλο τον κόσμο και να βλέπω ανθρώπους να μου λένε έναν καλό λόγο για την φωτογραφία σωστής χρήσης των chopstick", είπε.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget