Wednesday, August 2, 2017

ΣΟΚ. Νεκρός 34χρονος τρικαλινός αθλητής του Kickbox στη θάλασσα της Ικαρίας…Πατερας «Αύριο έχουμε γάμο όλοι στα λευκά ντυμένοι!!!! Ελάτε να γλεντήσουμε όπως του αξίζει!!»


Θρήνος για το νέο παλικάρι και αθλητή του kickbox, έφυγε από την ζωή σκορπώντας τη θλίψη στους οικείους του.
Ο 32χρονος Θάνος Γκιτέρσος, έφυγε από την ζωή μετά από το χτύπημα του σε βράχο στη θάλασσα στην περιοχή της Ικαρίας. Η σωρός του άτυχου νέου θα μεταφερθεί σήμερα το βράδυ στις 23:00 από την Ικαρία με πλοίο με προορισμό τον Πειραιά και θα αφιχθεί στις 05:00 το πρωί. Στην συνέχεια θα μεταφερθεί στο χωριό Αγρελιά Τρικάλων. Εκεί θα τελεστεί η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου την Πέμπτη το μεσημέρι. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί για στεφάνια – λουλούδια τα χρήματα να δοθούν στον Βασίλη Δέσικο ή σε κάποιο άτομο της οικογένειας  του για δωρεά στο ίδρυμα Χατζηπατέρειο.
Συγκλονίζει ο πατέρας του με τον γενναίο τρόπο που αντιμετωπίζει τον θάνατο του πολυαγαπημένου του γιου. «Αύριο έχουμε γάμο όλοι στα λευκά ντυμένοι!!!! Ελάτε να γλεντήσουμε όπως του αξίζει!!» ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Τα λόγια είναι περιττά.

Η κηδεία του άτυχου νέου θα γίνει την Πέμπτη 3/8 στις 14.30 στην Αγρελιά .

Trikalaidees.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget