Tuesday, August 15, 2017

Χαρές στον ΠΑΟ.Είπε “ναι” και έρχεται στον Παναθηναϊκό ο Τσάβες

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα γίνει τελικά ο Άντρε Τσάβες με τον 26χρονο φορ να αποδέχεται την πρόταση του Παναθηναϊκού και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με τους πράσινους να ολοκληρώνουν μια σπουδαία μεταγραφή.
Ο 26χρονος επιθετικός από τη πρώτη στιγμή ήταν η νούμερο ένα επιλογή του τριφυλλιού και του Μαρίνου Ουζουνίδη για την κορυφή της επίθεσης και για να καλύψει το κενό του Μάρκους Μπεργκ και για αυτό οι πράσινοι επέμειναν για την απόκτηση του. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Τσάβες αποτελούσε προτεραιότητα προ του Πούκι αλλά επίσης ήταν και πιο δύσκολη περίπτωση για αυτό αρχικά για το τριφύλλι προέκυψε η λύση του Φινλανδού.
Οι πράσινοι τα είχαν βρει από το Σάββατο με την Μπόκα Τζούνιορς και μπόρεσαν τις μέρες που ακολούθησαν να κάμψουν τις αντιρρήσεις του και τελικά είπε το μεγάλο “ναι” στον Παναθηναϊκό και τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.
Ο ίδιος ο 26χρονος επιθετικός ήταν αυτός που επιβεβαίωσε ότι αποδέχτηκε την πρόταση του τριφυλλιού καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης είπε σε δημοσιογράφους στην Αργεντινή πως έρχεται στον Παναθηναϊκό τονίζοντας: “Σε άλλο κλαμπ στην Αργεντινή δεν θα ήθελα να παίξω.
Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – SPORT24

No comments:

Post a Comment

wibiya widget