Friday, January 26, 2018

«Στα παιδιά των Εβραίων αξίζει να πεθάνουν». «Μα, έχουμε εβραϊκή καταγωγή!» Μάνα αποστομώνει τον νεοναζί γιο της με τον καλύτερο τρόπο...


Έχοντας κατά καιρούς προκαλέσει με ακραίες και ρατσιστικές θέσεις, ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι «στα παιδιά των Εβραίων αξίζει να πεθάνουν».

 Η μητέρα διαβόητου νεοναζί που διηύθυνε ακροδεξιά ιστοσελίδα, η οποία απαγορεύτηκε πρόσφατα στις ΗΠΑ, έκανε μία αποκάλυψη που θα μπορούσε να «γκρεμίσει» τον μικρόκοσμο του γιου της, λέγοντας δημοσίως ότι έχει εβραϊκή καταγωγή. 
Σε συνέντευξη που έδωσε  στο Newsweek, η μητέρα του Άντριου “Weev” ‘Αουερχάιμερ, Αλίζε, δεν μάσησε τα λόγια της. 
Αποκάλυψε ότι ο γιος της έχει εβραϊκή καταγωγή τόσο από τη δική της πλευρά, όσο και από του πατέρα του, ενώ επιπρόσθετα στις φλέβες του ρέει και λίγο… ινδιάνικο αίμα. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «προερχόμαστε από μια μεγάλη, διευρυμένη, πολυφυλετική οικογένεια». 
Τόνισε δε ότι έχει να μιλήσει με το γιο της πάνω από δέκα χρόνια, αποκηρύσσοντας στην ουσία τη ρητορική μίσους του. Στην Ελλάδα, ο 32χρονος νεοναζί από το Αρκάνσας μπορεί να μην είναι γνωστός, δεν ισχύει όμως το ίδιο στις ΗΠΑ και στους «κύκλους» του. 
Μέχρι πρότινος ήταν ένας από τους ιδιοκτήτες και διαχειριστές της ακροδεξιάς φασιστικής ιστοσελίδας «Daily Stormer» στην οποία μπήκε λουκέτο τον Αύγουστο που μας πέρασε με αφορμή την εξύβριση νεκρού ο οποίος δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά των νεοναζί στη Βιρτζίνια. 
Ο ‘Αουερχάιμερ δεν χάνει ευκαιρία να ρίξει το «δηλητήριο» του και να εξαπολύσει τη ρητορική μίσους του προς πάσα κατεύθυνση. 
Στο πρόσφατο παρελθόν είχε δηλώσει ότι σε όλα τα εβραιόπουλα «αξίζει να πεθάνουν», ενώ είχε δηλώσει ότι αν οι αρχές επιχειρήσουν να «φιμώσουν» το δικαίωμά του στην ελεύθερη έκφραση, τότε δεν θα υπάρχει άλλη επιλογή γι αυτόν και τους όμοιούς του από το «να σκοτώσουμε τα παιδιά σας, τις οικογένειές σας, να σας σφάξουμε σαν σκυλιά». 
Έχοντας απασχολήσει κατά καιρούς την αμερικανική κοινή γνώμη με ανάλογες συμπεριφορές και δηλώσεις, το τελευταίο διάστημα τα ίχνη του αγνοούνται.
 Εικάζεται ότι τελευταία ζει στην Ουκρανία, όπου βρήκε καταφύγιο αφού αποφυλακίστηκε από τις ΗΠΑ μετά την καταδίκη του για υπόθεση χάκινγκ.
 Όσο για τη φημολογούμενη εβραϊκή καταγωγή του, δεν ήταν η πρώτη φορά που ακούστηκαν σχετικοί «ψίθυροι», αλλά αυτοί τη φορά επιβεβαιώθηκαν από τα πλέον αρμόδια χείλη. Αυτά της ίδια της μητέρας του.... Απο ixanitouxronou.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget