Monday, April 16, 2018

51χρονος κλώτσησε μέχρι θανάτου την 29χρονη γυναίκα του γιατί δεν ήθελε να το «κάνουν»

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στη μακρινή Ταϊλάνδη με πρωταγωνιστή έναν 51χρονο Βρετανό, ο οποίος κλώτσησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του, επειδή δεν ήθελε να το «κάνουν»!
Ο Κέβιν Σμίθαμ λέγεται ότι έμενε με την 29χρονη σύζυγό του Κάντα και τους γονείς της στο Ubon Ratchathani, κατά τη διάρκεια διακοπών, όταν σημειώθηκε το τραγικό συμβάν.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σμίθαμ είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και σε μία έκρηξη ζήλειας κατηγόρησε τη γυναίκα του ότι τον κοροϊδεύει, επειδή δεν αρνήθηκε να κάνουν έρωτα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, άρχισε να την κλωτσά μέχρι που η κοπέλα εξέπνευσε, ενώ σκέπασε το πτώμα της με μία κουβέρτα και πήγε για ύπνο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.
Σοκαρισμένοι οι γείτονες που είδαν το πτώμα της κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και βρήκε την άτυχη γυναίκα στο έδαφος να φορά μόνο τα αθλητικά της παπούτσια.
Αξιωματούχοι τόνισαν ότι ο Κέβιν παραδέχθηκε το έγκλημα και συνελήφθη. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, το ζευγάρι είχε αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget