Monday, April 30, 2018

Δολοφονία Πακιστανού στον Ασπρόπυργο: Τον σκότωσε ο παππούς της Ελληνίδας κοπέλας του

Τον δράστη της δολοφονίας του 33χρονου Πακιστανού, που βρήκε τραγικό θάνατο το Σάββατο στον Ασπρόπυργο εντόπισαν οι αρχές και πρόκειται για τον Έλληνα παππού της 19χρονης συντρόφου του Πακιστανού.
Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», ο 33χρονος διατηρούσε δεσμό με την κοπέλα, που διέμενε με τους παππούδες της, οι οποίοι και δεν ενέκριναν τη σχέση.
Μάλιστα, στο παρελθόν, ο 62χρονος παππούς είχε πολλές φορές διενέξεις με το θύμα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 19χρονη είχε κάνει αρκετές φορές παράπονα στον παππού της, ότι δέχεται ξεσπάσματα βίας από τον σύντροφό της, με τον οποίο είχε ένα δίχρονο κοριτσάκι.
Το Σάββατο το απόγευμα, ξεκίνησε λογομαχία, όταν ο παππούς ζήτησε το λόγο από τον Πακιστανό για τον τρόπο συμπεριφοράς του.
Τα αίματα «άναψαν» και ο 62χρονος παππούς πήρε το σκαλιστήρι και τραυμάτισε θανάσιμα τον Πακιστανό, έξω από την είσοδο οικοπέδου στον Ασπρόπυργο.
Αμέσως μετά, η κοπέλα, που δεν ήταν παρούσα στο σκηνικό, κάλεσε την αστυνομία, που διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.
Η αστυνομία, αφότου εντόπισε το δράστη της ανθρωποκτονίας, σχημάτισε δικογραφία εις βάρος του και προχώρησε στη σύλληψή του.
Ο 62χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget