Friday, April 13, 2018

Στην Καρδίτσα η κηδεία του πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου


Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου επισκέφτηκε νωρίς σήμερα το πρωί το σπίτι του αδικοχαμένου Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου εκφράζοντας δια ζώσης τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 34χρονου. 
Κατά πληροφορίες η επίσκεψη του Αρχηγού της Αεροπορίας διήρκησε πάνω από μισή ώρα, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι ακριβώς ειπώθηκε ανάμεσα σε έκεινον και την οικογένεια του θύματος. Παρόλα αυτά, ο ίδιος εξερχόμενος της οικίας του Γ. Μπαλταδώρου ανέφερε ότι πρόκειται να προβεί αργότερα μέσα στην ημέρα σε εκτενέστερες δηλώσεις. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ανοιχτό έμεινε όλο το βράδυ το σπίτι του Σμηναγού - στο μπαλκόνι του οποίου κυματίζει η ελληνική σημαία - ενώ συνεχείς είναι οι επισκέψεις που δέχεται η οικογένεια ως δείγμα συμπαράστασης στο βαρύ της πένθος. 
Η κηδεία του Γιώργου Μπαλταδώρου αναμένεται να τελεστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας το Σάββατο στις 12.00, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ. 
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας, καθώς έχει συγκροτηθεί ειδική επιτροπή, η οποία αναμένεται να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα ώστε να βγάλει το πόρισμά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή εστιάζει στα τελευταία λεπτά της μοιραίας πτήσης του Mirage 2000-5, δηλαδή κατά την κάθοδό του και λίγο πριν την συντριβή του στα εννέα μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου. 
Tριήμερο πένθος κηρύσσεται στις Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή του Υπουργού Εθνικής Αμυνας, Πάνου Καμμένου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μπαλταδώρος: Αποχαιρέτισαν ένα φίλο και συνάδελφο

13s3pilt
«Αριστος αεροπόρος, άριστος αξιωματικός, άριστος συνάδελφος, άριστος φίλος... Αριστος ανάμεσα σε άριστους. Και έτσι έφυγες. Καλό σου ταξίδι, φίλε».

No comments:

Post a Comment

wibiya widget