Wednesday, April 11, 2018

Πού είναι και πώς ζει σήμερα η Τζένη Χειλουδάκη; Ζητιανεύει για σκυλιά και γάτες!


Πάει πολύς καιρός από τότε που η Τζένη Χειλουδάκη ζούσε στη Ρόδο και «μεσουρανούσε» ως πρωταγωνίστρια στο εγχώριο αλλά και διεθνές jet set, όμως η πολυτάραχη ζωή της αποτελεί μέχρι και σήμερα θέμα συζήτησης.
Σήμερα η Τζένη Χειλουδάκη ζει στην Σητεία, εργάζεται περιστασιακά ως dj και το άλλοτε προβεβλημένο μοντέλο από τα χέρια της οποίας πέρασαν εκατομμύρια είναι και επισήμως… άπορη.
Όπως προκύπτει από πληροφορίες της «δ», η Τζένη Χειλουδάκη υπέβαλε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να λαμβάνει μηνιαίως το ποσό των 200 (!) μόλις ευρώ, προκειμένου να μπορεί να καλύπτει στοιχειωδώς τις ανάγκες της.
Η Τζένη Χειλουδάκη σήμερα έχει αποτραβηχτεί στην Κρήτη, ζει σε ένα σπίτι στο βουνό στη Σητεία, στον τόπο καταγωγής της, έχει επιλέξει την ήρεμη ζωή απολύτως συνειδητά και φροντίζει με μεγάλη αγάπη αδέσποτα ζώα, όμως επειδή η οικονομική της κατάσταση δεν επιτρέπει να καλύπτει τις ανάγκες των τετράποδων φίλων της –ούτε καν της ίδιας- με την βοήθεια των φίλων της καταφέρνει να τα βγάζει πέρα, χωρίς να παραπονιέται ούτε στιγμή για τα «περασμένα μεγαλεία» της αφού η ίδια επέλεξε να τα αφήσει πίσω «έχοντας ζήσει τα πάντα και έχοντας μπουχτήσει», όπως έχει κατ΄επανάληψη η ίδια δηλώσει.
Σήμερα, βρίσκεται στα δικαστήρια με τον εκδοτικό της οίκο, για να καταφέρει να πάρει τα χρήματα που της οφείλει και μέχρι τότε η Τζένη Χειλουδάκη, η γυναίκα που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από την σχέση της με τον τότε εισαγγελέα Ρόδου, Γιώργο Σακελλαρόπουλο, ζει με δωρεές αφού «εκεί με οδήγησε η χαζομάρα της νιότης μου που δεν κράτησα τα χρήματά μου όταν αυτά έπεφταν τσουβάλια στα πόδια μου», όπως εξομολογείται η ίδια.
Η ίδια, που ποτέ δεν φοβήθηκε κανέναν, δεν ντρέπεται ούτε να αποκαλύψει την κακή της οικονομική κατάσταση και μπορεί η Ρόδος να θυμάται την Τζένη Χειλουδάκη ως την γυναίκα που στα πόδια της έπεφταν δεσμίδες χρήματα κάθε βράδυ από θαυμαστές –πέρα από τους ντόπιους – έρχονταν από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να δοκιμάσουν την τύχη τους μαζί της, η Κρήτη και ιδιαιτέρως η αγαπημένη της Σητεία, έχουν γνωρίσει την άλλη πλευρά της. Της Τζένης που ζει αποτραβηγμένη από τον κόσμο και απολαμβάνει τα αγαθά της φύσης, και τα απλά πράγματα, όπως η αγκαλιά της μητέρας της, η παρέα των σκυλιών και των γατιών της, η αγάπη των φίλων της.
Eχει μαζέψει δεκάδες αδέσποτα ζώα από τον δρόμο όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα έχει εννέα «σκυλόπαιδα» και εννέα «γατόπαιδα» όπως τα αποκαλεί τα οποία τα σιτίζει και τα φροντίζει από οικονομικές συνεισφορές των φίλων της.
«Δεν ντρέπομαι καθόλου να κάνω τη ζητιάνα για αυτά…. Καθόλου όμως…. Ανθρώπινο είναι… Μέχρι λοιπόν να γίνει το δικαστήριο και να πάρω τα χρήματα που μου οφείλει ο εκδοτικός οίκος, θα ζητιανεύω για να είναι ασφαλή και χορτάτα τα “παιδιά” μου…», εξομολογείται και μάλιστα αυτή την περίοδο προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η Νεφέλη, το σκυλί που έσωσε πριν από 10 χρόνια από τη Ρόδο «από ένα πρεζόνι που πάνω στη χαρμάνα του είχε ξεκοιλιάσει τη γάτα του και σίγουρα η Νεφέλη θα κακοπερνούσε στα χέρια του», όπως λέει χαρακτηριστικά.
Η Τζένη Χειλουδάκη, χορτασμένη από την μεγάλη ζωή, την υποκρισία και την ψευτιά που κρύβει η show biz, με την τόλμη που την διακρίνει και το θάρρος της γνώμης της, αποκαλύπτει ότι φίλος της από τη Θεσσαλονίκη της καλύπτει τα έξοδα για το ηλεκτρικό της ρεύμα και το τηλέφωνο και επειδή χρειάστηκε δύο φορές να της καλύψει η μητέρα της το ενοίκιο από την σύνταξή της –κάτι που η ίδια η Τζένη δεν το αντέχει –υπέβαλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και από τον επόμενο μήνα πλέον, θα παίρνει το επίδομα των 200 ευρώ ως άπορη, μέχρι τουλάχιστον να τελεσφορήσει στα δικαστήρια η περιπέτειά της με τον εκδοτικό οίκο και να πάρει τα χρήματα που της οφείλονται.
Μέχρι τότε, όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν για την φροντίδα των τετράποδων που φιλοξενεί μπορεί να καταθέτει χρήματα στο λογαριασμό της ALPHA BANK που η ίδια έχει δώσει στη δημοσιότητα, 792-002101-073756 (IBAN 390140 7920 7920 0210 1073 756) στο όνομα Ιωάννα Χειλουδάκη. «Ακόμα και 5 ευρώ θα ήταν σωτήρια στην φάση που βρίσκομαι… Ευχαριστώ απο καρδιάς…», επισημαίνει και είναι βέβαιο ότι και αυτή τη φορά θα βρει ανταπόκριση, γιατί πέρα από τους θαυμαστές που κατάφερε να κερδίσει στα χρόνια της κυριαρχίας της, με την απλότητα των τελευταίων χρόνων και την αγάπη της για τα ανυπεράσπιστα ζώα, κατάφερε να κερδίσει άλλους τόσους φίλους.
 Πηγή: dimokratiki.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget