Sunday, October 28, 2012

ΨΑΡΕΥΟΝΤΑΣ στο ΦΒ ..μετα το "ΟΧΙ"Θέλουμε και μεις ένα Βαξεβάνη που να τα έχει ναααααα........και όχι κάτι πουλημένα δημοσιογραφούθκια που τα ααααααα .....τους ούτε για σκουλαρίκια δεν κάνουν !


========================
Δεν με νοιάζει η "αλήθεια για την ξυπόλυτη μαθήτρια",
με σκιάζει που ένας γενικός διευθυντής του υπουργείου Παιδείας
χειρίζεται τόσο φρικτά την ελληνική γλώσσα....

«Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω τόσο υπεύθυνα, όσο και εγγράφως.....
Όσον αφορά τα βγαλμένα παπούτσια της, άμεσα μάζεψε ένας εμπλεκόμενος στην παρέλαση άνδρας και τα οποία πήγε προς την άκρη, προκειμένου να μη σημειωθεί τόσο κάποιο ατύχημα από τους ερχόμενους παρελαύνοντες μαθητές, όσο και να μπορούν να δοθούν στη μαθήτρια, η οποία δεν έχασε την ψυχραιμία της αλλά ούτε υπολόγισε την ενδεχόμενη απώλεια των παπουτσιών της...."

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/10/blog-post_6188.html


Rασσιάς: Σκοτεινά κέντρα ταυτίζουν τον «δωδεκαθεϊσμό» με τη Χρυσή Αυγή!
Με ανάρτησή του στο facebook, ο γραμματέας του ΥΣΕΕ (Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών) Βλάσης Ρασσιάς, γνωστός συγγραφέας και δημοκρατικός, καταγγέλλει όλους εκείνους που προσπαθούν να «ταυτίσουν» τους ελληνότροπους, δηλαδή τους Έλληνες που μετέχουν στην προγονική αντίληψη περί Θείου, με την ακροδεξιά και ακραιφνώς χριστιανική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.
Ο κ. Ρασσιάς έγραψε:
Ποιά σκοτεινά κέντρα καθοδηγούν όλους αυτούς τους ψευτοδημοκράτες (Παντελής Καψής στο «Έθνος» σήμερα, Τατσόπουλος στο τηλεοπτικό «Σκαϊ» χθές, κ.ά.) στο να ταυτίζουν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ τον «δωδεκαθεϊσμό» (sic) με τους… χρυσαυγίτες;
Τελικά η (σκόπιμα μη αναγνωριζόμενη) Ελληνική Εθνική Θρησκεία ενοχλεί πολύ περισσότερους (και πονάει πολύ βαθύτερα) από όσο αρχικά υποψιαζόμασταν.
Γι αυτό και είναι πολλά τα λεφτά που, ακόμα και σήμερα, στην χρεοκοπημένη Ελλάδα, ξοδεύουν αφειδώς οι «δημόσιες σχέσεις» της θεοκρατίας…
Όταν βλέπω στην διασπορά να γίνονται μικτοί γάμοι με έλληνες, νιώθω όπως τον Αθανάσιο Διάκο, όταν τον σούβλιζαν ζωντανό οι Τούρκοι, γιατί ξέρω πολύ καλά με αυτό τον τρόπο εξαφανιζόμαστε για πάντα.
Στην Ελλάδα, πρέπει να κάνουμε το παν να ελληνοποιήσουμε όλα τα παιδιά των μεταναστών, ώστε να αγαπήσουν την Ελλάδα και να θέλουν να γίνουν 'Ελληνες. Αυτό κάνουν με μεγάλη επιτυχία οι αγγλόφωνοι στην Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Βρετανία και Νέα Ζηλανδία!
Τι κρίμα που δεν διδάσκουμε όλους τους ελληνικούς παραδεισιακούς χορούς μας σε όλα τα παιδιά, σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας!
Έχουμε τα πιο όμορφα και συναρπαστικά εργαλεία για να μας φέρουν θετικά αποτελέσματα στη διάθεσή μας και εμείς τα θάβουμε!

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.
Οι Έλληνες ανήκουν σε άλλους.
Μα πιο πολύ ανήκουν στην βλακεία τους.
Η βλακεία έχει όρια. Διακριτά. http://www.terrapapers.com/?p=1784


ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΧΙ
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
Ο Ιωάννης Μεταξάς, ο Λαμπράκης και ο Γερο
υλάνος

Την αποκάλυψη έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή ο καθηγητής της Ιστορίας κ. Δημήτρης Μιχαλόπουλος: Στο σπίτι του Λαμπράκη δηλητηριάστηκε ο Μεταξάς. Τυχαίο; Το πιστοποιητικό θανάτου του το υπέγραψε ο παππούς του Γερουλάνου! Κι αυτό τυχαίο;

Η φοβερή αποκάλυψη που ήρθε στο φως της δημοσιότητα, δείχνει πως ο Ιωάννης Μεταξάς δολοφονήθηκε στο σπίτι του εκδότου του «Βήματος» και των «Νέων» Δημητρίου Λαμπράκη (πατρός του Χρήστου Λαμπράκη, του δημιουργού του Μεγάρου Μουσικής).

Την παραμονή του θανάτου του 25 ή 26 Γενάρη 1941, ο Ιωάννης Μεταξάς πήγε επίσκεψη στο..... σπίτι του Δημητρίου Λαμπράκη κι εκεί τον κέρασαν, σύμφωνα με τον καθηγητή μία δηλητηριασμένη πορτοκαλάδα.

Ο γιος του γιατρού του Μεταξά αποκάλυψε το φρικτό μυστικό, αφού ξέραμε μεν πως οι Άγγλοι σκότωσαν τον Μεταξά, αλλά αγνοούσαμε ποιος ήταν το εκτελεστικό τους όργανο. Ήταν ο γνωστός για τις σχέσεις του με την Ιντέλλιτζενς Σέρβις, Δημήτριος Λαμπράκης;

Φοβερά πράγματα αποκάλυψε και ο καθηγητής της Ιστορίας Δημήτρης Μιχαλόπουλος: Το πιστοποιητικό θανάτου του Μεταξά, το οποίο έπρεπε να «καλυφθεί» το υπέγραψε ο μέγας γιατρός της εποχής Γερουλάνος, παππούς του σημερινού υπουργού Πολιτισμού).

Τυχαίο; Επίσης δεν έχει ακόμη εκδοθεί το πιστοποιητικό θανάτου του Παπάγου, τον οποίον επίσης δολοφόνησαν οι Άγγλοι, κατά τον καθηγητή Μιχαλόπουλο, διότι τα είχε βρει με τους Γερμανούς. Φαίνεται ότι οι «επιταγές» που εισέπραξαν κάποιοι εκείνη την εποχή έφταναν και για εγγόνια τους.

Μην ξεχνάμε ότι ο επόμενος πρωθυπουργός μετα τόν θάνατο τού Μεταξά ήταν ο Κορυζής πού αυτοκτόνησε με.....ΔΥΟ σφαίρες στην καρδιά!!!!! Μέγα κουκούλωμα και σ' αυτό το συμβάν!!!
Το να αυτοκτονήσεις με δύο σφαίρες στην καρδιά ισοδυναμεί με το να κλειδώσεις το συρτάρι και να προλάβεις να ρίξεις το κλειδί μέσα.

Λογικό είναι όταν ένας διορισμένος δικτάτορας πάει κόντρα σε αυτά που θέλουν οι μασόνοι παίρνει τον δρόμο για τον άλλο κόσμο. Αυτό να το καταλάβουν οι σημερινές μαριονέτες της βουλής, όπως τα κατάλαβε ο Τζοχαντζόπουλος και την “ψιλοακούει” ο Παπακωνσταντίνου με τον Βενιζέλο …
ΠΗΓΗ
http://ksipnistere.blogspot.gr/2011/10/blog-post_1841.html

"Ἐξ οὗ ἕπεται τὸ ἀκλόνητον δόγμα: καὶ ἡ ἀνηθικότης εἶναι ἀποκλειστικὸν προνόμιον τῶν βλακῶν! "http://www.terrapapers.com/?p=1784


=====================

Giouli Tsakalou and Nefeli Mono like Εν Πλω Εκδόσεις's album ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ ΣΤΗ 2η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Κύπρου.
 • Μέ πρωτοβουλία τοῦ Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας κ. Βασιλείου πραγματοποιεῖται ἀνά διετία στην Ἱερά Μητρόπολη Κωνσταντίας καί Ἀμμοχώστου στό Παραλίμνι ἡ Διεθνής Ἔκθεση Βιβλίου Κύπρου.Η 2η Διεθνής Ἔκθεση Βιβλίου Κύπρου πραγματοποιείται ἀπό τίς 26 Ὀκτωβρίου μέχρι καί τίς 4 Νοεμβρίου 2012 καί ἔχει ὡς γενικό θέμα: «Ὀρθοδοξία καί Ἑνωμένη Εὐρώπη». Ἡ διοργάνωση τῆς Ἔκθεσης ἔχει ἐνταχθεῖ μέσα στόν...See more
  ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ "ΕΝ ΠΛΩ"
=================== • Από Nikos Roussis !!!!
  ΠΡΩΤΟΝ
  Οι τελεσίδικες αποφάσεις του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δημιουργούν νομολογία που είναι υποχρεωμενα να την σεβασθούν και να την ενσωματώσουν στο εθνικό τους δίκαιο, τα 47 κράτη-μέλη του Συμβουλίου της Ευρωπης, και της Ψωροκώσταινας συμπεριλαμβανομένης.
  ΔΕΥΤΕΡΟΝ
  Ο κυρ-Εισαγγελέας που ξέθαψε τον νόμο περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, έχει κάτι να μας πεί για την προστασία των ν προσωπικών δεδομένων όλων μας, από τις κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας.
  Τα επιμορφωτικά σεμινάρια αρχίζουν...
  Έντυπη Έκδοση
  Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011
  Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ
  Παγκόσμια ημέρα φακελώματος
  Του ΝΙΚΟΥ ΡΟΥΣΣΗ
  Στην... ενημέρωση των χρηστών του Διαδικτύου, ότι τα προσωπικά τους δεδομένα συλλέγονται, υποβάλλονται σε επεξεργασία και ενίοτε αποθηκεύονται, μέχρι νεωτέρας, αποσκοπεί και ο σημερινός εορτασμός της 28ης Ιανουαρίου ως Ημέρας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων αφού, όπως προκύπτει από στοιχεία του Συμβουλίου της Ευρώπης, καμία, επί της ουσίας, θεσμοθετημένη προστασία δεν υπάρχει γι' αυτά τα δεδομένα.
  Η Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ήταν αδύνατο, όταν συντάχθηκε, να συμπεριλάβει στα άρθρα της και την προστασία του δικαιώματος της ελεύθερης επικοινωνίας και αλληλογραφίας μέσω του Διαδικτύου.
  Η Σύμβαση του ΣτΕ, η οποία, κατά τα λεγόμενα των ιθυνόντων του Οργανισμού, είναι και το μοναδικό, δεσμευτικό διεθνές μέσο που αποσκοπεί στην προστασία των ανθρώπων από την κακή χρήση της αυτόματης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, εμπεριέχει μία και μοναδική εξαίρεση, που «λύνει τα χέρια», μυστικών υπηρεσιών και κυβερνήσεων, στο να παραβιάζουν και με τον νόμο το απόρρητο αυτών των δεδομένων.
  Ο μόνος περιορισμός, λέει η Σύμβαση, για την παραβίαση του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων μέσω Διαδικτύου, είναι όταν αυτά τα δεδομένα θέτουν σε κίνδυνο τα μεγάλα συμφέροντα του κράτους, όπως είναι αυτά της ασφάλειας και της άμυνας.
  Στο όνομα, λοιπόν, της προστασίας κρατικών μυστικών και της διατήρησης της ασφάλειας, οι εκάστοτε κρατούντες έχουν το δικαίωμα να συλλέγουν, να επεξεργάζονται και να αποθηκεύουν στοιχεία, που ξεκινούν από την ηλεκτρονική αλληλογραφία των χρηστών και φθάνουν μέχρι το φακέλωμα των ταξιδιών τους, το... DNA τους, τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και τη διαδικτυακή τους δραστηριότητα.
  Αυτό, τουλάχιστον, αποδεικνύεται και από τις καταδικαστικές αποφάσεις που, κατά καιρούς, έχει εκδώσει, εναντίον ευρωπαϊκών χωρών, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
  Καταδίκες για παραβιάσεις
  Επί τη ευκαιρία της σημερινής ημέρας, το ίδιο το Δικαστήριο αναφέρει ότι έχει εκδώσει καταδικαστικές αποφάσεις, για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εναντίον της Σουηδίας, που διατηρούσε μυστικό αρχείο δεδομένων πολιτών (Leander κατά Σουηδίας, 1987), της Αγγλίας, που προέβη σε εκτεταμένες υποκλοπές και καταγραφές τηλεφωνημάτων (Malone v. United Kingdom, 1984) αλλά και της Γαλλίας, που παραβίασε το απόρρητο των επικοινωνιών μέσω Διαδικτύου, με εντολή του υπουργείου Δικαιοσύνης (Kruslin κατά Γαλλίας, 1990).
  Το 2009 η Γαλλία καταδικάσθηκε για τρεις υποθέσεις, που σχετίζονταν με τη συλλογή, επεξεργασία και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων πολιτών, μέσω του Διαδικτύου, για σκοπούς της... αστυνομίας.
  Το 2007 καταδικάσθηκε και η Αγγλία, για υπόθεση παρακολούθησης των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, που έστελνε σε φίλους του ένας Βρετανός υπήκοος, από την εργασίατου.
  Από τα όσα αναφέρει το Δικαστήριο προκύπτει ότι οι κρατούντες αρέσκονται να αποθηκεύουν και τα βιολογικά δεδομένα των χρηστών του Διαδικτύου.
  Από το 1997 έχει καταδικασθεί η Φινλανδία διότι παραβίασε την εμπιστευτικότητα των ιατρικών δεδομένων, στην περίπτωση ενός πολίτη, που είχε προσβληθεί από τον ιό του AIDS ενώ το 2008 καταδικάσθηκε η Αγγλία, επειδή διατηρούσε επ' αόριστον στα αρχεία των υπηρεσιών της το DNA ενός πολίτη, ακόμη και μετά το πέρας της ποινικής διαδικασίας εναντίον του.
  sisour@orange.fr

  **

  Δύο πράγματα, αν μου επιτρέπετε, τώρα που κατακαθησε ο κουρνιαχτός από την σύλληψη Βαξεβάνη, επειδή δημοσίευσε την λίστα Λαγκάρτντ.
  Το καθήκον του έκανε, σαν ευσυνείδητος ερευνητής-δημοσιογράφος, που όμως διεκδικεί μετά μανίας την συνέχιση της χρηματότησης της εκποομπής του στην ΝΕΤ.
  Και τον Αιμίλιο Λιάτσο, συνέλαβαν προ καιρού, κατηγορούμενο για συκοφαντία και η κατάληξη ήτανε να τον κάνουνε διευθυντή ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση.
  Θέλω να πώ δηλάδή ότι ο καθείς εφ' ω ετάχθη και ότι έχει μεγάλη διαφορά να υποστηρίξεις και να βοηθήσεις (όπως νομίζω ότι κάνω) έναν δημοσιογράφο, που επειδή δημοσιοποίησε μία λίστα καταθετών στην Ελβετία, τον διώκει ένας ηλίθιος εισαγγελέας από το να βάζεις τη φωτογραφία του στο προφίλ σου και να τον αναγορεύεις σε ήρωα.
  Βλέπω δε μία τάση υπερβολής εδώ στο φβ, μόλις συμβεί κάποιο γεγονός, όπως η δημόσια αυτοκτονία του υπερήλικα στο Σύνταγμα, να δημιουργούνται ομάδες υποστήριξης, να παίρνει φωτιά το διαδίκτυο και με
  τά από δεκαπέντε μέρες, να έχουν ξεχασθεί τα πάντα.
  Να μην πέφτουμε, λοιπόν, στην παγίδα της διαδικτυακής εκτόνωσης, διότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να το θέλουν και να το επιδιώκουν " Οι άλλοι".
  Μπάστα λοιπόν, γιατί οι καιροί είναι πονηροί και μην πιανόσαστε, γενικώς, κοροϊδα και υπερβάλλετε χωρίς λόγο.
  Με το συμπάθειο, κιόλας, έτσι?

  ================================

  ‎"........αν ο Η λ ι ο ς * εδυσε μεσα σου.........
  ...........μην τον αναΖητας στον Ουρανο........"
  =============================

  ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ...ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΠΟΥΤΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΩΤΟΣΤΟΠ....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ....!!!!!!!!ΔΕΙΧΝΩ ΕΓΩ 2 ΜΠΟΥΤΙΑ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ,,......ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΛΟΙ...
  ===================

  Να ερωτεύεστε μυαλά, οχι μόνο πρόσωπα κ κορμιά. Το μυαλό, θα μείνει κ θα σας ερεθίζει την ύπαρξη για χρόνια αφότου τ αλλα 2 έχουν ήδη φύγει.
  ***
  Ακόμα και η sim δέχεται μόνο 2 φορές το ίδιο λάθος και μεις καθόμαστε και συγχωρούμε κάποιους ξανά και ξανά. .....
  **
  Αν εμπιστευτείς απόλυτα κάποιο άτομο ή θα σε νιώσει ή θα σε αποτελειώσει.....

  ======

  Βαρθολομαίος: «Ο Θεός νοιάζεται για εμάς»
  Ethnos.gr – 7 ώρες πριν
  Βαρθολομαίος: «Ο Θεός νοιάζεται για εμάς»
  Μήνυμα ελπίδας στους Έλληνες από τη βοήθεια του Θεού έστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος, κατά την ομιλία του μετά το πέρας της θείας πανηγυρικής πατριαρχικής λειτουργίας που τελέστηκε στο νέο καθεδρικό Ναό του Ησυχαστηρίου Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου Σιντικής, στο νομό Σερρών. «Ο Θεός νοιάζεται για εμάς», τόνισε ο Οικουμενικός Πατριάρχης.
  Ο κ. Βαρθολομαίος επίσης πρόσθεσε: «Θέλω να εκφράσω τη χαρά μου και τη συγκίνηση μου που βρίσκομαι και πάλι στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Μακεδονία με αφορμή ενός πολύ ευχάριστου γεγονότος όπως είναι τα εγκαίνια του νέου ναού Ησυχαστηρίου Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου. Οι αδελφές και όσοι τις βοήθησαν επιτέλεσαν έναν άθλο. Όσοι είδα
  με το ναό θαυμάσαμε το κάλλος του, το μεγαλείο του, την πιστότητα στην παράδοση».

  ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΑΥΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΧΤΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΥΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΚΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ.
  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΡΑΓΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ
  << ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΚΗ ΚΑΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ>>
  ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;; ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400

  <<ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΣΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΕΣ;>>
  ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;; ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30

  <<ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ>> <<ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ;>>
  ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;;
  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΔΙΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ  http://ellinonpaligenesia.blogspot.gr/2012/10/o.html

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ: Τo Μυστήριο του Ελληνικού Αλφαβήτου: Πανάρχαια προσευχή - επίκληση υπάρχει και
  ellinonpaligenesia.blogspot.com
No comments:

Post a Comment

Ψάξε στην Εφημερίδα efhmeris.blogspot.com

wibiya widget

There was an error in this gadget