Saturday, October 27, 2012

Στη δουλειά με το νεογέννητο γιο του


Στη δουλειά με το νεογέννητο γιο του
Μόλις ένα μήνα ζωής έκλεισε το αγοράκι της φωτογραφίας...
και καλείται ήδη να ζήσει τη σκληρή καθημερινότητα του πατέρα του, ο οποίος αναγκάζεται να το παίρνει μαζί του στη δουλειά επειδή δεν υπάρχει κανείς άλλος να το φροντίσει.
Ο Bablu Jatav είναι οδηγός rickshaw- τα αμαξίδια-ορόσημο της Ινδίας- και η μικρή Damini γυρίζει μαζί του τους δρόμους της πόλης Bharatpur δεμένη με ένα sling γύρω από το λαιμό του.
Η μητέρα της Shanti πέθανε λίγο μετά τη γέννα και ο αφοσιωμένος πατέρας δεν έχει κανέναν να ζητήσει συμπαράσταση ή να φροντίσει το νεογέννητο.
Ο 38χρονος έχει ήδη αντιμετωπίσει δυσκολίες καθώς το κοριτσάκι χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο στις αρχές της εβδομάδας, επειδή αρρώστησε. Νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας με σηψαιμία, αναιμία και σοβαρή αφυδάτωση.
Ευτυχώς το κοριτσάκι αναρρώνει και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σταθερή.

«Η Shanti πέθανε λίγο μετά τη γέννα», περιγράφει ο Jatav. «Αυτό το μωρό μας ήρθε έπειτα από 15 χρόνια γάμου και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που δεχθήκαμε την ευλογία μιας κόρης. Είναι τόσο θλιβερό που η γυναίκα μου πέθανε…».

Μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας του ο στοργικός 38χρονος έχει δεχθεί πολλές προσφορές για βοήθεια ενώ και οι ινδικές αρχές κάνουν κινήσεις για να συμβάλουν στην ανακούφισή του.

πηγη-24ωρο

No comments:

Post a Comment

wibiya widget