Tuesday, October 16, 2012

O KOYΡΣΟ χωρίς πενάκι."Ο θεός αγαπά το χαβιάρι"

Koursovitis Apostolos Kourso
                                                                                               ΣΙΝΕΜΑ
Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τα κινηματογραφικά εγχώρια «προϊόντα» Τούτες τις μέρες το μυαλό μου προσάραξε στην ολόφρεσκη ταινία του Σμαραγδή «Ο θεός αγαπάει το χαβιάρι». Κάθε που βγαίνει μια καινούργια Ελληνική ταινία χαίρομαι σαν μικρό παιδί. Δεν την είδα ακόμη αλλά θα επιχειρήσω μια «κακία» για τη συμμετοχή του Λάκη Λαζόπουλου και σε αυτή την παραγωγή έστω και σαν guest star.
Κατ’ αρχήν ας με συγχωρήσει ο καθ’ όλα αγαπητός Λάκης αλλά ύστερα από κείνο το αμήχανο παίξιμο στην προηγούμενη μέτρια ,κατά τη γνώμη μου, ταινία του Σμαραγδή «Ελ Γκρέκο» όφειλε να μη ξαναδοκιμάσει ρόλους εποχής γιατί δεν «τόχει». Δεν είναι ο Λάκης ηθοποιός μιας τέτοιας στόφας. Παίζει τόσο κακά όπως κι όταν τραγουδάει ! Δεν θα ξεχάσω φυσικά και κείνη τη χυδαία δήλωσή του ΟΝ ΚΑΜΕRΑ «…αμάν πια σε αυτή τη χώρα, όλο Αγγελόπουλος και Αγγελόπουλος..!» Πολλοί εζήλωσαν τον αείμνηστο γίγαντα του φακού και διανοούμενο «Τέο» αλλά, θα αργήσει πολύ η ζωή να μας ξαναδώσει έναν σκηνοθέτη σαν αυτόν. Και για να τελειώνω, αν με ρωτήσετε ποιος είναι ο σπουδαιότερος σύγχρονος Έλληνας σκηνοθέτης θα σας απαντήσω χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Κων/νος Γιάνναρης. Ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, δεν χαίρει ανάλογης τιμής και προβολής .

ΥΓ: Σε μερικούς Έλληνες Ηθοποιούς που δεν είπαν «όχι» στην τηλεοπτική χωματερή επειδή τους «γυάλισε» εδώ τόχω να τους πω: Εσύ στη μεγάλη οθόνη; Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ ; Βρε άντε στρίβε ! Τράβα στον Σπύρο (Παπαδόπουλος) να τραγουδήσεις με σκονάκι ! Συμφωνείς Γιάννη ;

No comments:

Post a Comment

wibiya widget