Thursday, December 6, 2012

Αδωνις Γεωργιάδης: 3 με 4απο τη βουλή θα πανε φυλακή,λέει ο Άδωνις στη Μελβούρνη




Ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης,μιλώντας απόψε(6-12-12) σε ανοιχτή συγκέντρωση  Έλληνων  της Μελβούρνης δήλωσε μετά απο σχετική ερώτηση ότι,3 με 4 ακόμα βουλευτές που δεν πρόσεξαν και δεν κάλυψαν όπως έπρεπε τα οικονομικά τους, θα οδηγηθουν στη φυλακή.
Ο κ Άδωνις απέφυγε να αναφέρει ονόματα,αλλα πρόσθεσε, ότι τα άτομα αυτά πίστευαν ότι θα είναι πάντα ισχυροί πολιτικά και την πάτησαν..
Σχετικά με τον Τσοχατζόπουλο είπε, ότι,για να αποφύγει ένα φόρο 30.000 ευρώ σε μια εταιρία οφ σόρ, μετέφερε την προσωπική του κατοικία στο όνομά του κι έτσι τον έπιασε ο νόμος περί "πόθεν έσχες.."
Ο κ Γεωργιάδης,αποκάλυψε ακόμα ότι η αλλαγη στην Ελλάδα θα φανει προς το τέλος του 2013 και περισσότερο το α' εξάμηνο του 14.
Κάλεσε τους Έλληνες να κάνουν επενδύσεις τωρα στην Ελλάδα γιατι είναι η καλυτερη εποχή και πρόσθεσε ότι οι τιμές των ακινήτων έχουν πέσει αισθητά..
Σε μια άλλη συνάντηση με μελη Μακεδονικών σωματείων ο κ Γεωργιάδης έδειξε να τα χάνει σε μια στιγμή όταν ο κ Ιασωνίδης του είπε ,ότι στο σημείο που κάθεστε πριν λίγα χρόνια σκοπιανοί έρριξαν 3 σφαίρες..
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ :

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 6-12-12

Η Ευγενία..έλαμπε και φωτογραφήθηκε με όλους..

No comments:

Post a Comment

wibiya widget