Friday, December 7, 2012

ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Νεκρή βρέθηκε η νοσοκόμα που απάντησε στο τηλεφώνημα-φάρσα Αυστραλών εκφωνητών για την Κέιτ Μίντλετον

 Jacintha Saldanha
Jacintha Saldanha
Photo credit:  
emirates247.com, 
The Independent, The Guardian 
Ταραχή σε παγκόσμια κλίμακα και προπαντός στην Αυστραλία προκάλεσε η είδηση ότι η νοσοκόμα που έπεσε θύμα φάρσας απο  δύο Αυστραλούς Ραδιοπαραγωγούς βρέθηκε νεκρήκαι μάλλον αυτοκτονησε..
Οι ραδιοεκφωνητές δεν εμφανίστηκαν στην εκπομπή αν και απ ότι γράφτηκε έχουν σοκαριστεί και οι ίδιοι .. οι ακροατές, αρνουνται να ακούσουν το Ραδιοσταθμό 2DAY FM και η μεγαλύτερη αλυσσίδα καταστημάτων COLES απέσυρε όλες τις διαφημίσεις της...
Ας ιδούμε όμως όλα τα νέα απο την αρχή .. σε Ελληνικά και αγγλικά... όπως παρουσιάζονται 


Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Nεκρή βρέθηκε η νοσοκόμα του νοσοκομείου King Edward VII που απάντησε στο τηλεφώνημα-φάρσα Αυστραλών ραδιοφωνικών παραγωγών οι οποίοι ζητούσαν ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της εγκυμονούσας Κέιτ, υποδυόμενοι τον πρίγκιπα Κάρολο και την βασίλισσα Ελισάβετ.Tο πρωί της Παρασκευής η αστυνομία έλαβε ένα τηλεφώνημα για μία γυναίκα που βρέθηκε αναίσθητη σε μία διεύθυνση στο Λονδίνο. Ο θάνατος της γυναίκας επιβεβαιώθηκε επί τόπου.Η Σκότλαντ Γιάρντ δεν αντιμετωπίζει το περιστατικό σαν ύποπτο ενώ στο Διαδίκτυο οργιάζουν οι φήμες για πιθανή αυτοκτονία.Το νοσοκομείο απέτισε φόρο τιμής στη γυναίκα, λέγοντας ότι επρόκειτο για «πρώτης τάξεως νοσοκόμα» και τόνισε ότι η Τζασίντα Σαλντάνια είχε πέσει θύμα φάρσας.«Το νοσοκομείο τη στήριζε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο» αναφέρει η ανακοίνωσή του.Σε ανακοίνωσή τους, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ εξέφρασαν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο της νοσοκόμας ενώ επισήμαναν ότι δεν παραπονέθηκαν στο νοσοκομείο για το περιστατικό. 
========      ==================================

2DayFM takes royal hoax duo off air  

Διαβάστε τί γράφει η SUN της ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ 

και ολα τα άλλα αυστραλιανά ΜΜΕ

=====================================
Δύο Αυστραλοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί, η Μελ Γκρέιγκ και ο Μάικλ Κρίστιαν, επικοινώνησαν με το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με αδιαθεσία η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον, υποδυόμενοι την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο.
Η Σαλντάνια απάντησε στο τηλεφώνημα και στη συνέχεια τους συνέδεσε με νοσοκόμα από την οποία κατάφεραν να πάρουν πληροφορίες για την κατάσταση της δούκισσας του Κέιμπριτζ.
Και οι δύο παραγωγοί, όπως και ο σταθμός τους, ζήτησαν συγγνώμη για το περιστατικό. 
Ο λογαριασμός του Κρίστιαν έχει κατέβει από το Twitter, αναφέρει το Reuters, χωρίς να αποσαφηνίζεται αν είναι με πρωτοβουλία του ίδιου ή αν έγινε από το Twitter.
Οι Αυστραλοί παραγωγοί θα διακόψουν προσωρινά και μέχρι νεοτέρας την εκπομπή τους μετά την τραγωδία στο Λονδίνο.

Newsroom ΔΟΛ

See realtime coverage

Prank call plays on after death




ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ  ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΑ ΜΜΕ


2DayFM takes royal hoax duo off air

PRINCE William and Kate were “shocked and saddened” last night after the hospital nurse fooled by a hoaxer posing as the Queen committed suicide.

Jacintha Saldanha, 46, was found dead two days after the stunt by an Aussie DJ.
Tributes were paid last night to tragic mum-of-two Jacintha, who apparently killed herself after she became tormented by her mistake in putting the call through to pregnant Kate’s ward.

REED MORE Kate shock as hoaxed nurse kills herself »
DJ Christian

Kate shock as hoaxed nurse kills herself »
PRINCE William and Kate ‘shocked and saddened’ after Jacintha Saldanha, 46, is found dead two days after stunt
Remove description

Read more: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4687259/kate-shock-hoax-nurse-kills-


hΗ άτυχη γυναίκα απάντησε στο τηλεφώνημα των Αυστραλών ραδιοφωνικών παραγωγών
Η άτυχη γυναίκα απάντησε στο τηλεφώνημα των Αυστραλών ραδιοφωνικών παραγωγών   (Φωτογραφία:  Reuters )                                                                            


ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ  ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΑ ΜΜΕ
See realtime coverage

2DayFM takes royal hoax duo off air

Brisbane Times - ‎20 minutes ago‎
Radio 2DayFM hosts Mel Greig and Michael Christian will not return to radio for some time, after a British nurse who took a prank call from their show died.

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤΣ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ


Η αλυσίδα σουπερμάρκετ Coles έχει αποσύρει όλες τις διαφημίσεις από το 2Day FM μετά από οργή που έχει προκαλέσει στην κοινωνία  σχετικά με την αυτοκτονία τηης βρετανής νοσοκόμας..
'' Αντιλαμβανόμαστε ότι οι Αυστραλοί είναι σαφώς θυμωμένοι και αναστατωμένοι από ό, τι φαίνεται να είναι τραγικές οισυνέπειες του2Day FM φάρσα σε νοσοκομείο,'' ανακοίνωσε η η Coles στη  σελίδα της.στο Facebook 
ΤΟ ACMA συζητά με τον κάτοχο της άδειας, του"σήμερα FM" Σίδνεϊ, γύρω από τα γεγονότα και τα ζητήματα που περιβάλλουν την κλήση φάρσα. 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε εντολή να σας ζητήσουμε να αφαιρέσετε όλες τις διαφημίσεις της ομάδας Coles από το σταθμό2Day FM, το συντομότερο δυνατό''.
Τα Coles δημοσιεύσαν  τη δήλωση περίπου 11:15 π.μ.. Μέχρι το μεσημέρι, σχεδόν 2000 άνθρωποι είχαν πατ΄σει το « μου άρεσε» και  είχε λάβει 874 παρατηρήσεις. Υπάρχουν περισσότερα από 11.000 σχόλια στο Facebook στη σελίδα του 2Day FM σχετικά με την τραγωδία. Η πρωθυπουργός και άλλοι  πολιτικοί έχουν κάνει δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου και του υπουργού Επικοινωνιών, Stephen Conroy, και οι Πράσινοι , Christine Milne.
Ένας εκπρόσωπος για την Τζούλια Γκίλαρντ ανέφερε σε δήλωσή του σήμερα το πρωί:'' Πρόκειται για μια φοβερή τραγωδία. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους της αυτή τη στιγμή.''
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ έχει ήδη παρεισφρήσει στην αυτοκτονία της βρετανής νοσοκόμας που βάζουν μέσα από μια κλήση από την κλήση φάρσα ράδιο οικοδεσπότες στο δωμάτιο νοσοκομείου της Kate Middleton.και αναμένονται μακρες συζητήσεις και σχόλια γοα τ λειτουργία των ΜΜΕ στην Αυστραλία..

Read more: http://www.brisbanetimes.com.au/entertainment/tv-and-radio/prank-fallout-first-advertiser-abandons-todayfm-as-listeners-voice-complaints-20121208-2b1zy.html#ixzz2EQPcoBGi

No comments:

Post a Comment

wibiya widget