Monday, December 3, 2012

Queenslanders told to stay hydrated Επικίνδυνα καιρικα φαινόμενα στο QLD


ΣΤην Πολιτεία του

 Queensland θα παρατηρηθουν σήμερα ,για μια μέρα ακραίες θερμοκρασίες και κίνδυνος πυρκαγιων με τον υδράργυρο αναμένεται να εκτοξευθεί ΣΤΟΥΣ

40C



.


Το Brisbane αναμένει  θερμοκρασία 39C σήμερα, το Ίπσουιτς 41C, το Gold Coast 35C, και το Sunshine Coast 38C.
Τεράστιες περιοχές της ενδοχώρας του  Queensland αναμένεται να δούμε μέγιστες θερμοκρασίες άνω των 40C, συμπεριλαμβανομένων των 43C στην πόλη του Winton.
Περίπου τα τρία τέταρτα της πολιτείας  αναμένουν υψηλή θερμοκρασίαμε υψηλούς ς κινδύνους πυρκαγιάς, και οι αρχές έχουν προετοιμάσει ήδη πληρώματα και πυροσβεστικά αεροσκάφη για την αντιμετώπιση τυχόν πυρκαγιών.
Ο Peter Varley, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Queensland και διάσωσης, λέει ο συνδυασμός των υψηλών θερμοκρασιών και της χαμηλής υγρασίας είναι μια πραγματική ανησυχία.
«Υπό αυτές τις συνθήκες, αν έχουμε μια φωτιά που ξεκίνησε  σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθει" είπε στο ABC Radio.
Οι υγειονομικές αρχές κάλεσαν  για να προσέχουν  τους ηλικιωμένους φίλους και γείτονες, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, και να εξασφαλίσουν ότι τα παιδιά λαμβάνουν πολλά υγρά.
«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προσεχουμε   μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι είναι πιο ευάλωτοι σε θερμοπληξία,« Η αυστραλιανή Ιατρικού Συλλόγου Queensland πρόεδρος Alex Markwell λέει.
«Η υπ 'αριθμόν ένα προτεραιότητα είναι να μείνει ενυδατωμένο  το σωμα μας."
Ο υπουργός Ασφάλειας  Jack Dempsey είπε ότι οι μέσες θερμοκρασίες έχουν ήδη βιώσει σε ολόκληρη την πολιτεία.
Υπενθύμισε γονείς να μην, αφήστε ποτέ τα παιδιά μόνα τους στο αυτοκίνητο.
"Σε δύο λεπτά, οι θερμοκρασίες μπορεί να χτυπήσει μέχρι και 60 βαθμούς μέσα σε ένα αυτοκίνητο», είπε.
"Σε ένα ζεστό αυτοκίνητο, τα παιδιά μπορεί να πεθάνουν μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά."
Queensland Υπηρεσία Ασθενοφόρων Επίτροπος Russell Bowles λέει ότι τα πληρώματα είναι προετοιμασμένοι για τις περιπτώσεις της θερμικής καταπόνησης.
ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ https://news.google.com.au/

No comments:

Post a Comment

wibiya widget