Friday, April 5, 2013

Τρέχει να κάνει νόμους ο Βαγγέλης για να σταματήσει τις φωνές ΧΑ και ΣΥΝ






Επικρίνει και τη Ζ. Κωνσταντοπούλου

Μέτρα ζητάει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την κόντρα Βενιζέλου - Κασιδιάρη στην Προανακριτική

Το επεισόδιο Βενιζέλου - Κασιδιάρη στην Προανακριτική Επιτροπή καθιστά επείγουσα την ανάγκη για ουσιαστική αντίδραση των κομμάτων του συνταγματικού τόξου, με τη λήψη νομοθετικών μέτρων, επισημαίνουν κύκλοι της Ιπποκράτους.
Το ΠΑΣΟΚ έχει ζητήσει τη σύγκληση της Διάσκεψης των Προέδρων στη Βουλή ώστε να ληφθούν – μεταξύ άλλων – τα εξής μέτρα:- Ψήφιση της ολοκληρωμένης νομοθεσίας κατά της ρατσιστικής, κοινωνικής και πολιτικής βίας (σχετική πρόταση νόμου έχει ήδη καταθέσει το ΠΑΣΟΚ)
- Αυστηροποίηση και κυρίως εφαρμογή των πειθαρχικών κυρώσεων που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής.
- Έλεγχος της διείσδυσης των φιλοναζιστικών και αντιδημοκρατικών αντιλήψεων σε κρίσιμους θεσμικούς χώρους, όπως τα σώματα ασφαλείας, η εκπαίδευση, η εκκλησία κ.α.
Οι κύκλοι της Ιπποκράτους χαρακτηρίζουν χυδαίο το επεισόδιο με τον Η. Κασιδιάρη στην Προανακριτική, κατηγορώντας τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής ότι το «προκάλεσε σκόπιμα και προετοιμασμένα».
Από την «αρένα» στη «δήλωση μετάνοιας» 
Οι ίδιες πηγές επικρίνουν και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποστηρίζοντας ότι οι Επιτροπή εμφάνισε την Πέμπτη δύο διαφορετικές εικόνες: της «αρένας» στην πρωινή συνεδρίαση και της «Βουλής των Λόρδων» στην απογευματινή συνεδρίαση, από την οποία απουσίαζε η κ. Κωνσταντοπούλου. 
Οι κύκλοι της Ιπποκράτους κάνουν λόγο για «δήλωση μετάνοιας», από τους δύο άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή (κύριοι Δρίτσας και Κοντινής) και για την ορθή στάση που τήρησαν στην απογευματινή συνεδρίαση. Σχολιάζουν πως αυτό «δείχνει ότι οι συνθήκες που επικρατούν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι εξαιρετικά δύσκολες». 

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ VIDEO  ME THN ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ δεν χαρίζεται σε κανέναν  και ζορίζονται πολύ οι έχοντες ευθύνη για πολλά,πολιτικοί..    


  1. GreekRadar-ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-Βενιζέλος - Κασιδιάρης 5/4/13 ...

    www.youtube.com/watch?v=16MDKUOclzo
    5 hours ago - Uploaded by GreekRadar
    Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, απαντάει για την προανακριτική και τα επεισόδια μεΒενιζέλο - Κασιδιάρη και ...
  2. προανακριτικη βενιζελος κασιδιαρης κωνσταντοπουλου ... - YouTube

    www.youtube.com/watch?v=vgnFmRI9RRA
    1 day ago - Uploaded by NewsKosmos
    ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ TVKOSMOS. NewsKosmos·1,990 videos ...
  3. More videos for Βενιζελος κασιδιαρης Κωνσταντοπούλου »
  4. Κωνσταντοπούλου: "Ο Βενιζέλος μάλωσε επίτηδες με τον Κασιδιάρη ...

    www.youtube.com/watch?v=QW-4mPcEWyI
    8 hours ago – Κωνσταντοπούλου: "Ο Βενιζέλος μάλωσε επίτηδες με τον Κασιδιάρη". PrinceOliverNews·225 videos. SubscribeSubscribedUnsubscribe 28 ...

No comments:

Post a Comment

wibiya widget