Monday, April 8, 2013

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝ.ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ;

Εμεις που ΄ηρθαμε με σαπιοκάραβα ή και με κρουαζερόπλοια αγωνιστήκαμε σκληρά και είμαστε περήφανοι για το ιδιόκτητο Γ.Προξενείο της Μελβούρνης. Και σίγουρα κανένας μας δεν χαιρεται  όταν οι καλοί τσακώνονται...γιατί τότε βρίσκουν την ευκαιρία και ανέρχονται οι...κακοί!!!

Συμπάροικοι που επισκέφτηκαν σήμερα το Ελληνικό Γενικό Προξενείο Μελβούρνης,μας ενημέρωσαν ότι οι περισσότεροι υπάλληλοι απουσίαζαν και μόνο δύο προσπαθούσαν να εξυπηρετήσουν τους ομογενείς που περίμεναν.
Οι 2 έκαναν τη δουλιά τους πολυ φιλότιμα αλλα παρ όλα αυτά βρέθηκαν και άτομα που διαμαρτύρονταν για την καθυστέρηση..
Σε ερώτηση 'τί συμβαίνει ,απεργία έχετε;" ο υπάλλλος απάντησε'ΟΧΙ,παραιτήθηκαν".
Όλα δείχνουν ότι οι διπλωματικές μας αρχές χωλαίνουν άσχημα αυτο το διάστημα ενω φαίνεται ότι υπάρχει ρήγμα μεταξύ πρεσβείας και της Γεν. παροξένου στη Μελβούρνη.
Ο κ. πρέσβυς δεν εμφανίζεται πουθενά με την Γ.Πρόξενο ενω φαίνεται ότι επικοινωνεί περισσότερο με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και πρόσφατα τα κάλεσε και στην Καμπέρρα για κάποιους εορτασμούς..
Σε μια εποχή που η πατρίδα μας "βογγά" κυριολεκτικά και μετα δυσκολίας συγκεντρώνει χρήματα να κρατήσει τις διπλωματικές μας αρχές στην Αυστραλία νομίζω ότι λίγη μεγαλύτερη προσοχή απο τον κ. Πρέσβη δεν βλάπτει..
Αυτα προς το παρον.
Θα επανέλθουμε σύντομα με νέες πληροφορίες..

1 comment:

  1. ¨Ολα τα είχαμε τώρα αυτό δα μας 'ελειπε να σφάζονται και οι διπλωμάτες μας στην ξένη...
    καλα είναι δυνατόν να μη βλέπει την πρόξενο ο πρέσβυς (ακόμα και Γκα-γκα και Πόντια να είναι)και να κάνει πολιτική με Νουδάκιδες και χρυσαυγίτες;
    Έλεος ...παιδιά
    Μαρία Π. Άγιος Δημητριος-Αττική

    ReplyDelete

wibiya widget