Tuesday, October 29, 2013

Σοκ προκαλεί η νέα "έμπνευση" κινέζων επιχειρηματιών να κυκλοφορήσουν μπρελόκ με ΖΩΝΤΑΝΑ ζωάκια

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 

δικαιώματα των ζώων ακτιβιστές εξοργισμένοι με χελώνες σε μπρελόκ

Πωλούνται σε πλαστικά μπρελόκ υδρόβια ζώα: Εικόνες από το σοκ και την Κίνα. Μια αίτηση για να αλλάξει αυτό.ΤΗΣ  
Μπρελόκ με ζωντανά μικρά ζώα πρέπει να απαγορευτεί στην Κίνα. Οι υπογράφοντες μιας αναφοράς καλώντας την πύλη Avaaz , η οποία από 9Μαρτίου είναι online και σήμερα βρίσκει ισχυρή στήριξη στα κοινωνικά δίκτυα.Εν τω μεταξύ, η κλήση έχει 500.000 υποστηρικτές.
Κινέζοι έμποροι προσφέρουν αυτό βασανιστική ζωικά προϊόντα: Σε πλαστικές σακούλες Goldfish είναι προαιρετικά , τις σαλαμάνδρες και χελώνες περιλαμβάνονται - που περιβάλλεται από νερό.
Όχι μόνο στην Κίνα και αλλού επικρίνει αυτήν την σκληρότητα των ζώων είναι δυνατά: «Εμείς δεν μιλάμε, που παραβιάζει οποιουσδήποτε κανόνες της γερμανικής προστασίας των ζώων», δήλωσε ο Alexander von den Driesch, επικεφαλής του ενυδρείου Oceaneum Stralsund.    
Αν Avaaz λέει ότι οιχελώνες μπορουν να επιβιώσουν σε σφραγισμένες σακούλες έως και δύο μήνες. Έλλείψει οξυγόνου, τα ζώαπαθαίνουν ασφυξία, σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Αν η αίτηση είναι επιτυχής, είναι ανοιχτό. Avaaz είναι για να διαβάσει ότι έχει παραδοθεί στα Ηνωμένα Έθνη από την κινεζική κυβέρνηση. Ο στόχος έγκειται στο ένα εκατομμύριο υπογραφές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΦΜΕΡΙΔΑΣ
ZEIT ONLINE
INTERNET-PETITION

Tierschützer empören sich über Schildkröten am Schlüsselbund

Bilder aus China schockieren: In Plastikschlüsselanhängern werden lebende Wassertiere verkauft. Eine Petition soll das ändern. 
25.10.2013 - 09:58

No comments:

Post a Comment

wibiya widget