Sunday, October 27, 2013

ΠΑΣΟΚ Μελβούρνης προς Βενιζέλο:Η Βάση ζητα να εισαι προεδρος στο ΠΑΣΟΚ όχι στους φασίστες..

Angelo Haritou
Αγγελος Χαρίτου Γραμματεας ΠΑΣΟΚ Μελβούρνης
"Με πόνο ψυχής και αγάπη" ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μελβούρνης Άγγελος Χαρίτου, ανήρτησε σήμερα στο ΦΒ  και απέστειλε και στην ΕΦΗΜΕΡΙΣ,το παρακάτω κείμενο όπου καλει τον  κ Ευάγγελο Βενιζέλο,εκ μέρους της βάσης του κινήματος  να αφήσει αντιπροεδρία,υπουργεία  και συγκατοίκηση με ΝΔ του Σαμαρά και της ΕΡΕ και να γίνει "φούλ τάιμ" Πρόεδρος.του Κινήματος.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΪΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΧΑΡΙΤΟΥ 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 44-ο ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ
(να τρωμε σφαλιαρες απο τσοκαρο-φασιστες τυπου Τζιτζικωστα ,περιφεριαρχη της ποιο αμαρτωλης περιφερειας της Ελλαδας, που διαδεχθηκε τον εκπτωτο Ζορο-Ψωμιαδη)Αυτοι ειναι, αυτοι που ήταν....ιδιοι..
Η ΔΕΞΙΑ που φαγαμε στην μαπα πολλες δεκαετιες. το...προβλημα ομως ειναι εμεις τι κανουμε......; 
γιαυτο ΑΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!

ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΒΑΣΗ ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΟΥΤΕ Η ΣΥΝ-ΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ καιΤΗΣ ΕΡΕ..
ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ...ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ,ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ 75, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 58 ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΩΣ ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΜΑ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ FULL-TIME ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΑΜΥΝΑ.....ΣΤΙΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ καθε ΠΑΠΑΔΑΚΗ κ.τ.λ.π. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ...ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!!






No comments:

Post a Comment

wibiya widget