Wednesday, October 9, 2013

Εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.Καταστράφηκε ολοσχερώς


Εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )























Αθήνα
Εμπρηστική επίθεση εξαπέλυσαν άγνωστοι στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στην οδό Γενναδίου, στο κέντρο της Αθήνας. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, όμως το γραφείο καταστράφηκε ολοσχερώς. 

Επτά άτομα που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν στις 7:53 το βράδυ της Τετάρτης στο πολιτικό γραφείο του υπουργού και αφού έβγαλαν έξω δύο υπαλλήλους, περιέλουσαν το χώρο με εύφλεκτο υγρό, πιθανότατα βενζίνη, και έβαλαν φωτιά.

Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται στην ευρύτερη περιοχή. Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετέχουν ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την πυροσβεστική, ενώ για την επίθεση διενεργείται προανάκριση από την Κρατική Ασφάλεια.

Σε δηλώσεις του στο δελτίο ειδήσεων του Σκάι, ο υπουργός Ναυτιλίας έκανε λόγο για πολιτική επίθεση. «Δεν πρόκειται να μας πτοήσει η δράση των κουκουλοφόρων, δεν θα κάμψουν τις προσπάθειές μας», είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης.
Καταδίκη της επίθεσης
«Καταδικάζουμε σφοδρότατα τη βίαιη εισβολή κουκουλοφόρων και τον εμπρησμό του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Οι θιασώτες του τρόμου και της βίας έχουν εναντίον τους το σύνολο της κοινωνίας μας. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται και δεν τρομοκρατείται» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
«Καταδικάζουμε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την αποψινή εμπρηστική επίθεση από κουκουλοφόρους στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης θα πέσει στο κενό» σχολίασε η ΝΔ.

«Η σημερινή εμπρηστική επίθεση εναντίον του πολιτικού γραφείου του κ. Βαρβιτσιώτη είναι μια απόλυτα καταδικαστέα πράξη. Τέτοιου είδους ενέργειες αντικειμενικά συμβάλουν στην ενδυνάμωση του φαύλου κύκλου της βίας, του αυταρχισμού και της καταστολής» τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Δημοκρατική Αριστερά, επίσης, «καταδικάζει την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τις βιαιότητες εις βάρος των συνεργατών του. Τέτοιου είδους επιθέσεις το μόνο που πετυχαίνουν είναι να πυροδοτούν εντάσεις και να τροφοδοτούν τον κύκλο της βίας».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «καταδικάζουν την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, όπως καταδικάζουν και κάθε μορφή βίας».
Newsroom ΔΟΛ

1 comment:

  1. Ποιός ξέρει τι κομπίνες πήγαν να εξαφανίσουν οι ...αχόρταγοι ..

    ReplyDelete

wibiya widget