Saturday, October 12, 2013

Όταν ο Ηλίας… «έφτυσε» τη Γιάννα!



(12/10/2013, 10:53) Αποχώρησε επιδεικτικά από την εκδήλωση της Γιάννας Αγγελοπούλου ο Ηλ. Βλαχογιάννης

Κόσμος και ντουνιάς στην χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου της Γιάννας Αγγελοπούλου, με τους επισήμους να συνωστίζονται για ένα φωτογραφικό ενσταντανέ με την «Σιδηρά κυρία».
Την παράσταση όμως στην παρουσίαση του βιβλίου της Γιάννας έκλεψε ο Ηλίας Βλαχογιάννης. Ήταν η στιγμή όπου από το βήμα της εκδήλωσης η Γιάννα «τα έριχνε» στο πολιτικό σύστημα της χώρας, μιλώντας με απαξιωτικό τρόπο για τους πολιτικούς.
Κάπου εκεί λοιπόν, ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ σηκώθηκε όρθιος και επιδεικτικά γύρισε την πλάτη του στην Αγγελοπούλου και αποχώρησε από την αίθουσα, παγώνοντας το ακροατήριο.
«Προφανώς ο κύριος έχει διαβάσει το βιβλίο μου και δεν χρειάζεται να ακούσει τη συνέχεια», ήταν το σχόλιο της Γιάννας από μικροφώνου, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.
Ο Ηλίας δεν απάντησε, παρά μόνο ακούστηκε να λέει σε φίλους του που του τηλεφώνησαν αργά το βράδυ πως «εκείνη ήταν υπεύθυνη για τα ελλείμματα που δημιούργησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όχι εγώ. Ο κόσμος έχει και μνήμη και κρίση».
Αναμφίβολα πάντως θέλει… κότσια να γυρίσεις την πλάτη στη Γιάννα και αυτό όπως ήταν φυσικό σχολιάστηκε έντονα, ειδικά την ώρα που το… «γλύψιμο» μέσα στην αίθουσα έδινε κι έπαιρνε!
Πηγή/φωτο:Larissanet.gr

ΣΗΜ.ΕΦ Όλα τα στοιχεία δείχνου ότι οι Ολ.Αγωνες όχι μόνο δεν χρεοκόπησαν την Ελλάδα είχαν και μεγάλο κέρδος αλλά το κόμμα του κ. Βλαχογιάννη ψάχνει για αποδιοπομπαίος "τραγους' ή ...κατσίκες .

Αλλά κι η Γιάννα δεν μασάει!!!

No comments:

Post a Comment

wibiya widget