Tuesday, October 8, 2013

Τι Μελβούρνη ..Τι Αθήνα ..Γίναμε πλέον γειτονιά κι απο παντού ερχονται Χαιρετίσματα

Έγινε ο κόσμος γειτονιά  και όλα πλέον  είναι δυνατά.. Μελβούρνη ή Αθήνα είσαι οι γνωστοί σου όλο και θα τους ανταμώσεις κάπου..  Κι όσο "πλησιάζει το τέλος της κρίσης "τόσο και θα συναντιόμαστε  οι Έλληνες σε όλα τα μέρη της Γης...και στα πιο απίθανα

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ Ν ΑΘΗΝΑ

Η Ζωή Πανταζοπούλου,αριστερα, μετα απο 6 μήνες διακοπές στην Ελλάδα γυρίζει στη Μελβούρνη  ενώ η κόρη της Μάρθα και ο γαμπρός της  Φώτης Καπινιάρης  της αφιερώνουν τις τελευταίες επισκέψεις σε φιλικα και συγγενικά τους πρόσωπα. Δεξιά,η κ.Ανθη απο την Άνω Γλυφάδα όπου τους προσκάλεσε σε γευμα..


THETTALOS1
Ο Φωτης Καπινιάρης  και η Μάρθα Πανταζόπουλος,είχαν Ψράδικο στο Ρίνγκγουντ της Μελβούρνης τον περ.... αιώνα.
Σημερα έχουν στη Βαρβάκειο αγορά, εκει που θέλουν να πάνε όλοι. Παρ όλα αυτα τη Μελβούρνη δεν τη λησμονούν έστω κι αν λενε  ότι η Ελλάδα is the BEST.. μαζίτους και η μτέρα  που επιστρέφει μετα της διακοπές της στη Μελβούρνη



THETTALOS1
Αν και μιλούν κάθε μέρα οι Ηπειρώτισσες αδελφές ήθελενα τα πεί και τηλεοπτικά τα δέοντα στην ξενητεμένη αδερφη παρ οτι η κόρη βιάζονταν να την πάρει με το αυτοκίνητο ..


3ΧΥ. .Άγαλμα για τον ΑΠΌΔΗΜΟ ο Παπαλευτερης! !

Κι ενω όλα αυτα γίνονται στην Αθήνα, ο Παπαλευτέρης στο RED HILL,ή τον 'Κόκκινο Λόφο""παραμένει ο γνήσιος Έλληνας παπάς που προσπαθεί στην χιώτισσα και  πατριώτισσά του Παναγία Καμαριανή  που έχει θρονιάσει στη Μεγάλη φάρμα του να στησει και το άγαλμα του Απόδημου..
Αυτα έλεγε ο φίλος μαςΧρήστος Σαρδέλλης στο σημερινό του Πρόγραμμα "ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟΨΕ"  8/10/13 του Ράδιο ΕΛΛΑΣ-3ΧΥ όπου και ακούμε να συνομιλεί με τον τελευταίο ακροατή του ..

Γίναμε πλέον γειτονιά αλλά καλύτερα όλα αυτα να τα βλέπεις απο Ελλάδα όπως λέει και η Μάρθα.




No comments:

Post a Comment

wibiya widget