Wednesday, June 25, 2014

ΒΟΜΒΑ Κούγια: Και οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας ήταν γκέι!



«Στόλισε» τους δημάρχους ο Αλέξης Κούγιας κατά την αγόρευση του στη δίκη για την υπεξαίρεση στον δήμο Θεσσαλονίκης. Ο γνωστός ποινικολόγος συνέκρινε τον χαρακτήρα του νυν δημάρχου Θεσσαλονίκης με εκείνον του πρώην: «Ο ένας καπνίζει χασίς και το διατυμπανίζει και ο άλλος δεν καπνίζει ούτε τσιγάρο».



Σύμφωνα με το seleo.gr χαρακτήρισε «μύθο» τον κ. Παπαγεωργόπουλο για τα κατορθώματά του στον στίβο, ενώ από τα βέλη του δεν ξέφυγαν ούτε οι υποψήφιοι δήμαρχοι του δήμου Αθηναίων, αφού όπως είπε:

«Φτάσαμε σε μια κοινωνία αξιών όπου διοργανώνονται παρελάσεις γκέι ενώ και οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι στην Αθήνα ήταν γκέι».


Κούγιας: Ο φτωχός Λεμούσιας και οι γκέι υποψήφιοι δήμαρχοι


Η επίθεση του συνηγόρου υπεράσπισης κατά δικαστικού υπαλλήλου και η αναφορά του σε εσώρουχα
Στο μεταξύ στην ιστοσελίδα voria.gr διαβάζουμε:
Με δάνειο που θα λάβει η οικογένειά του θα πληρώσει ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Λεμούσιας τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια ο οποίος τον υπερασπίζεται στη δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση της υπεξαίρεσης από τα δημοτικά ταμεία.
Αυτό αποκάλυψε κατά την αγόρευσή του ο ίδιος ο κ. Κούγιας, ο οποίος έκανε λόγο για μια φτωχή οικογένεια. Όπως είπε, του ζήτησαν να αναλάβει την υπόθεση δωρεάν καθώς δεν είχαν χρήματα για να τον πληρώσουν. «Με αυτόν τον τρόπο διαπίστωσα την φτώχεια της οικογένειας» εξήγησε ο κ. Κούγιας. Ο ίδιος χαρακτήρισε επίσης ιστορική την δίκη καθώς, όπως υπογράμμισε, «θα καθορίσει την πολιτική ζωή της χώρας».
Κατά την αγόρευση του κ.Κούγια δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Συγκεκριμένα, την αγόρευση του κ.Κούγια διέκοψε ένας δικαστικός υπάλληλος, ο οποίος προσκόμισε στον εισαγγελέα της έδρας του Πενταμελούς Εφετείου, επιστολή Ελλήνων του εξωτερικού που παρακολουθούν την υπόθεση από το Ντιτρόιτ.
Το γεγονός εξόργισε τον συνήγορο υπεράσπισης του κ. Λεμούσια, ο οποίος έβαλε κατά της εμφάνισης του υπαλλήλου. «Δεν ειναι αμφίεση αυτή, πώς μπαίνει έτσι μέσα στο δικαστήριο γυμνός με το σορτσάκι; Σε λίγο θα μας δείξει και το στρινγκάκι του» είπε ο κ. Κούγιας, αφήνοντας άφωνους έδρα και ακροατήριο.
Στη συνέχεια με ιδιαίτερα καυστικό ύφος ο κ.Κούγιας αναφέρθηκε και στο Gay Pride που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκης αλλά και στο νέο δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη. «Έχουμε φτάσει να έχουμε δήμαρχο τον Ψινάκη, πέντε υποψήφιοι στον δήμο Αθηνών να δηλώνουν γκέι, εδώ στη Θεσσαλονίκη να γίνονται φεστιβάλ. Εκεί έχει φτάσει η κοινωνία μας» τόνισε ο κ. Κούγιας.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget