Saturday, September 6, 2014

Σχολικές τσάντες με Χαμόγελα στη Γλυφάδα

Κοινωνική αλληλεγγύη και ειδήσεις…Ο δήμαρχος κ. Παπανικολάου με συνεργάτες του έδωσαν ενεργό παρόν  στην κοινωνική αυτη εκδήλωση αλληλεγγύης
Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων της Γλυφάδας στην πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ και της Εθνικής Τράπεζας για συγκέντρωση σχολικών ειδών. Το περίπτερο της εκδήλωσης «Όλοι μαζί για το παιδί» στήθηκε το Σάββατο το πρωί στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και σύμφωνα με τα όσα είδαμε συγκεντρώθηκαν αρκετά σχολικά είδη επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της πρωτοβουλία: «ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ».

        Όπως μας πληροφορεί  η www.notiamatia.gr της Γλυφάδας:
Την εκδήλωση που φιλοξενήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Γλυφάδα, συντόνιζαν ο πρόεδρος του ΣΚΑΪ Γιάννης Σπανολιός και η διευθύντρια του Δικτύο Α΄ της ΕτΕ κα. Μαρία Άγα, ενώ την ευθύνη του ρεπορτάζ είχε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος όπως μας είπε εγκατέλειψε πρόσφατα τα βόρεια προάστια και εγκαταστάθηκε στον Άλιμο. Στο χώρο της εκδήλωσης προσήλθε και ο νέος δήμαρχος Γλυφάδας συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του.
Απαντώντας σε ερώτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου σχετικά με την αθρόα προσέλευση του κόσμου ο κ. Παπανικολάου αφού επαίνεσε την πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ και της Εθνικής Τράπεζας τόνισε: «Είναι άνθρωποι που έρχονται να ευχηθούν καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας, είναι άνθρωποι που έρχονται να συνεισφέρουν όσο μπορούν ώστε να έχουν σχολικά είδη παιδιά- μέλη οικογενειών που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Καλή αρχή στα παιδιά μας, καλή αρχή και σ' όλους αυτούς που είναι συναρμόδιοι για ξεκινήσει η σχολική χρονιά χωρίς προβλήματα».
Στο περιθώριο της εκδήλωσης προέκυψαν και κάποιες σημαντικές ειδήσεις. Συγκεκριμένα την Κυριακή το απόγευμα για πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί ο καρδιοχειρούργος κ. Στρατής Παναγάκος , ενώ την ευθύνη για την καθαριότητα έχει αναλάβει ήδη ο δημοτικός σύμβουλος και εν δυνάμει αντιδήμαρχος Μάριος Κασσέρης. Επίσης, πληροφορηθήκαμε ότι θα δημιουργηθεί αντιδημαρχία Καθημερινότητας, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η προετοιμασία για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
  • Πατήστε για μεγέθυνση της εικόνας:  ola.jpg
  • Πατήστε για μεγέθυνση της εικόνας:  ola1.jpg
  • Πατήστε για μεγέθυνση της εικόνας:  ola10.jpg
  • Πατήστε για μεγέθυνση της εικόνας:  ola11.jpg
  • Πατήστε για μεγέθυνση της εικόνας:  ola13.jpg
  • Πατήστε για μεγέθυνση της εικόνας:  ola14.jpg
  • Πατήστε για μεγέθυνση της εικόνας:  ola15.jpg
  • Πατήστε για μεγέθυνση της εικόνας:  ola2.jpg
  • Πατήστε για μεγέθυνση της εικόνας:  ola7.jpg
  • Πατήστε για μεγέθυνση της εικόνας:  ola8.jpg

No comments:

Post a Comment

wibiya widget