Wednesday, September 24, 2014

Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός 0-1



Οι «πράσινοι» με μία πειστική εμφάνιση, πέρασαν από τον Βόλο νικώντας με 1-0, τον Ολυμπιακό Βόλου και ξεκίνησαν με το... δεξί την υπεράσπιση του τροπαίου στον θεσμό του Κυπέλλου


Απο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Ο Παναθηναϊκός με πολλές αλλαγές στην σύνθεση του αλλά με… στιλ Κυπελλούχου πέρασε εύκολα από μια έδρα όπου δεν τα είχε καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια.

Οι «πράσινοι» έχοντας σαν βασικό κάτω από τα δοκάρια τον Λουκ Στιλ (στο επίσημο ντεμπούτο με την φανέλα του τριφυλλιού) πήραν το διπλό μέσα στον Βόλο, κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό, με σκορ 1-0, χάρη στο τέρμα του Ατζαγκούν απ’ το 17’.Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου μπήκαν αρκετά ορεξάτοι στο παιχνίδι και με την διάθεση να καθαρίσουν από νωρίς το ματς για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες. Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού , είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, και με τον  Πέτριτς  στο 11’ χτύπησαν το πρώτο ... καμπανάκι  στους Βολιώτες, ενώ  έξι λεπτά αργότερα ο, Ατζαγκούν, με ωραίο ψηλοκρεμαστό άνοιξε το σκορ για το «τριφύλλι», πιάνοντας εκτός θέσης τον Κολλίτση.
Από εκεί και πέρα η  ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κράτησε σε υψηλά επίπεδα την απόδοσή της, ενώ στην επανάληψη λίγο έλειψε να κάνει  το 0-2 στο 66' όταν ο Δώνης πέρασε ωραία την μπάλα στον Μπούι ο οποίος βγήκε από τα αριστερά αλλά το σουτ με το αριστερό βρήκε την δεξί κάθετη δοκό του Καλλίτση και απομακρύνθηκε.  Από την άλλη η ομάδα του Νίκου Παντέλη, δεν κατάφερε, παρά το γεγονός ότι έβγαλε φάσεις, να πάρει κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση. Πλέον, ο Παναθηναϊκός στρέφεται στο κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος απέναντι στην άλλη ομάδα του Βόλου, τη Νίκη, που θα γίνει στη Λεωφόρο.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 
Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντέλης): Κολλίτσι, Ζέρης, Μακρυδημήτρης, Γιαλλούσης, Μαργαρίτης, Ρόκας, Πινάρες, Θέος (46’ Κορνελάτος), Ζέσους, Μπιτάνγκ, Κούτσι. 
Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Λαγός, Πράνιτς (63’ Μπούι), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (75’ Καρέλης), Πέτριτς (65’ Δώνης), Κλωναρίδης.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget